Hoe Geld Op De Telefoon Te Zetten Mts

Inhoudsopgave:

Hoe Geld Op De Telefoon Te Zetten Mts
Hoe Geld Op De Telefoon Te Zetten Mts

Video: Hoe Geld Op De Telefoon Te Zetten Mts

Video: Hoe Geld Op De Telefoon Te Zetten Mts
Video: Het verhaal van onze drie miskramen (en een buitenbaarmoederlijke zwangerschap) 2024, Mei
Anonim

U kunt het saldo van uw MTS-nummer contant opwaarderen op het kantoor van het bedrijf, in een communicatiewinkel (Euroset, Svyaznoy, AltTelecom, enz.), met een herlaadkaart of via een directe betaalterminal.

Hoe geld op de telefoon te zetten mts
Hoe geld op de telefoon te zetten mts

Het is nodig

Verzilver het bedrag waarmee u geld op uw rekening wilt storten

instructies:

Stap 1

Als je je beltegoed rechtstreeks bij het MTS-kantoor wilt opwaarderen, neem dan contact op met de kassier van de dichtstbijzijnde. Vertel de kassier het telefoonnummer met een voorvoegsel (de eerste drie cijfers als het nummer geen directe stad is, maar federaal), het bedrag van de betaling en geef contant geld.

Het geld wordt direct zonder commissie op uw account bijgeschreven.

Stap 2

Wanneer het kantoor van uw mobiele operator niet in de buurt is, kan een alternatief een communicatiesalon zijn die contant geld accepteert om uw account op te waarderen. Hiervoor wordt in de regel geen commissie in rekening gebracht.

Vertel de kassier van uw operator (in dit geval MTS) het telefoonnummer met of zonder voorvoegsel, of de directe stadscode (het netnummer kan nodig zijn bij het aanvullen van het saldo buiten de thuisregio), het bedrag dat u wilt om naar de telefoon over te schrijven en het geld naar hem over te maken.

Bewaar de bon totdat het geld op de rekening is bijgeschreven. Dit gebeurt meestal binnen enkele minuten, maar er kunnen technische vertragingen optreden. In dit geval wordt u hoogstwaarschijnlijk gewaarschuwd dat het geld iets later zal komen.

Stap 3

U kunt uw saldo opwaarderen met een betaalkaart. Deze kaarten worden verkocht in winkels voor mobiele telefoons, MTS-kantoren, kiosken en verschillende winkels.

Een verkooppunt kan ze echter verkopen voor iets meer dan de nominale waarde.

Volg de aanwijzingen op de kaart. U moet de beschermende laag wissen en de code eronder invoeren, omringd door een combinatie van symbolen (sterretje, hekje, enz.), en vervolgens op de oproep klikken. Of bel het nummer op de kaart en volg de instructies van de autoinformer.

Geld wordt meestal direct op uw persoonlijke rekening bijgeschreven.

Stap 4

Een andere manier om het saldo van de MTS-telefoon aan te vullen, zijn directe betaalterminals. Om deze optie te gebruiken, selecteert u de optie "Betalen voor diensten" in het aanraakmenu op het scherm.

In de regel zal MTS direct na de overgang naar het volgende niveau een van de aangeboden operators zijn. Als het er niet is, ga dan naar het cellulaire niveau.

Voer uw telefoonnummer in het daarvoor bestemde veld in, bevestig dat het correct is en steek het geld in de rekeningacceptor. Controleer vervolgens nogmaals de juistheid van het nummer en het bedrag, geef als u akkoord gaat het bevel tot betalen. Bewaar de bon totdat het geld op de rekening is bijgeschreven (meestal meldt MTS dit via sms).

Aanbevolen: