Inkt In De Printer Gieten

Inhoudsopgave:

Inkt In De Printer Gieten
Inkt In De Printer Gieten

Video: Inkt In De Printer Gieten

Video: Inkt In De Printer Gieten
Video: Как заменить картриджи с чернилами в HP® Deskjet 2652 и Deskjet 2655 2024, Mei
Anonim

Als u besluit de inkt in de printer zelf te vervangen, bedenk dan dat niet alle methoden voor het vervangen van inkt geschikt zijn voor alle printermodellen. Sommige printers die zijn geproduceerd door Amerikaanse en Japanse bedrijven, beginnen bijvoorbeeld te falen wanneer ze proberen cartridges met gewone inkt uit een spuit te vullen en een afdrukfout weergeven. Daarom moet u vertrouwd raken met enkele nuances van het bijvullen van inkt in de printer.

Inkt in de printer gieten
Inkt in de printer gieten

instructies:

Stap 1

Schakel eerst de printer uit. Zorg ervoor dat het is losgekoppeld van de stroomvoorziening, alsof u het per ongeluk start tijdens het verwisselen van de verf, sommige delen van het apparaat kunnen worden beschadigd, met als gevolg verdere schade aan het hele apparaat.

Stap 2

Bereid je werkplek voor: je hebt meerdere vellen krantenpapier nodig, en het liefst meer, omdat de verf goed wordt opgenomen en niet meer wordt afgewassen. Als de kamer een witte vloer heeft, raden we ten zeerste aan om deze handeling in een andere kamer uit te voeren, omdat 10 kranten je in een noodgeval misschien niet redden, bijvoorbeeld een gemorste verffles. Naast kranten heb je een spuit nodig, je kunt de meest voorkomende gebruiken, er zijn ook grote - gespecialiseerd, een doek en een oplosmiddel.

Stap 3

Vervanging door wegwerphandschoenen kunt u het beste doen als u een week lang uw handen niet wilt wassen of de hele avond vlekken wilt wegvegen met oplosmiddel.

Stap 4

Verwijder de inktcartridges volgens de instructies van uw printer. Deze instructies zijn meestal te vinden op de doos van de printer of direct op de achterkant van het deksel.

Stap 5

Vul de spuit na het verwijderen van de patroon met de benodigde inkt. Het is het beste om voor elke kleur een aparte kleur te hebben, omdat de verf in dit geval niet mengt. Steek voorzichtig de speciale plug van de patroon in met een spuit, of open deze als uw model een dergelijke mogelijkheid heeft. Giet de verf heel langzaam in, want bij de geringste gemorste druppels heb je al veel overlast. Zodra de inkt erin zit, kunt u de cartridge installeren.

Aanbevolen: