Een Mobiele Scanner Installeren

Inhoudsopgave:

Een Mobiele Scanner Installeren
Een Mobiele Scanner Installeren

Video: Een Mobiele Scanner Installeren

Video: Een Mobiele Scanner Installeren
Video: Brother DS-640 Compact Mobile Scanner Unboxing and Setup - Windows and Mac 2024, April
Anonim

Een mobiele scanner is een programma voor telefoons dat in het beste geval gewoon niet werkt en in het slechtste geval enige schade aan het mobiele apparaat en het account van de mobiele abonnee veroorzaakt. Probeer uzelf te beschermen tegen de trucs van oplichters en installeer alleen vertrouwde software.

Een mobiele scanner installeren
Een mobiele scanner installeren

Het is nodig

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Om te controleren welke telefoon-app je op je mobiele apparaat wilt installeren, kijk je op de downloadpagina, hoe vaak deze al is gedownload en of er positieve feedback is van andere gebruikers.

Stap 2

Het is ook de moeite waard hier uiterst voorzichtig te zijn, aangezien veel fraudeurs zelf accounts in het systeem registreren en beoordelingen schrijven over de werking van een onveilige applicatie. In dit geval kunt u ze alleen onderscheiden door de onnatuurlijke afwezigheid van fouten in elk bericht, of als elk van hen een aanbevelingskarakter heeft. In ieder geval moet het antivirussysteem zijn ingeschakeld wanneer u inhoud naar uw computer downloadt. Download geen applicaties zoals een mobiele scanner of een onderschepper van sms-berichten, dit alles is niets meer dan trucs van gewetenloze ontwikkelaars om de eigenaar van de telefoon schade toe te brengen.

Stap 3

Pak indien nodig de mobiele applicatie uit, controleer deze op virussen. Kopieer het installatieprogramma naar het geheugen van het mobiele apparaat dat op de computer is aangesloten of naar de flashkaart. Koppel de mobiele telefoon los van de pc, ga naar het software-installatiemenu en installeer de applicatie door het installatieprogramma uit te voeren.

Stap 4

Houd er rekening mee dat als het programma geen verplichte internetverbinding inhoudt om zijn directe functies uit te voeren, het hiervoor geen gebruikerstoestemming mag vragen. Als u voor de werking ervan een internetverbinding nodig heeft, kunt u het beste een simkaart met onbeperkt tariefplan hebben. Sta niet toe dat geïnstalleerde applicaties oproepen of berichten verzenden vanaf uw mobiele telefoon.

Stap 5

Om uw rekeningsaldo te beschermen tegen manipulatie door fraudeurs bij het installeren van mobiele applicaties, belt u de technische ondersteuningsdienst van uw mobiele operator en vraagt u om het verzenden van berichten naar korte nummers te blokkeren en om oproepen te blokkeren volgens bepaalde parameters.

Aanbevolen: