10 Inch Tablets: Review En Vergelijking

Inhoudsopgave:

10 Inch Tablets: Review En Vergelijking
10 Inch Tablets: Review En Vergelijking

Video: 10 Inch Tablets: Review En Vergelijking

Video: 10 Inch Tablets: Review En Vergelijking
Video: 5 лучших 10-дюймовых планшетов 2020 2024, Mei
Anonim

Tablets met een scherm van 10 inch zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Bij het kiezen en vergelijken wordt rekening gehouden met de hoeveelheid ingebouwd en RAM, batterijcapaciteit, geluid en cameraparameters. Populaire modellen uitgebracht onder de merknaam Apple, Samsung, Lenovo en enkele anderen

10 inch tabletten
10 inch tabletten

Elk jaar verrassen fabrikanten hun fans met nieuwe modellen. Hun kwaliteit verbetert, de productiviteit neemt toe. De keuze voor 10-inch tablets is eenvoudig te maken als je van tevoren bepaalt welk bedrijf je prioriteit krijgt, of je accessoires voor de gadget nodig hebt.

Waar moet je op letten bij het vergelijken van tablets?

Een van de belangrijke indicatoren is de processor. Hoe nieuwer het is, hoe beter. De nieuwste modellen werken altijd sneller dan de vorige, verbruiken een minimum aan elektriciteit en worden bijna niet warm. Ook maken ze gebruik van nieuwe mogelijkheden, bijvoorbeeld virtual reality, de mogelijkheid om te bellen via 4G.

Vergelijkende kenmerken moeten betrekking hebben op:

  • De hoeveelheid RAM. Als het minder dan 2 GB is, is het beter om dergelijke modellen niet te overwegen, de kans is groot dat ze langzamer gaan werken bij het werken met verschillende applicaties.
  • Scherm resoluties. De kwaliteit van de foto hangt ervan af. Voor 10-inch is de beste oplossing minimaal 1280-720 pixels.
  • De hoeveelheid permanent geheugen. Het is raadzaam dat dit voldoende is, rekening houdend met uw doelen en behoeften. Controleer de maximale grootte van de microSD-kaart die kan worden gebruikt.
  • Besturingssysteem. Als Windows meer geschikt is voor het oplossen van werktaken, dan kun je een Android-tablet aanschaffen voor games.

Beoordeling van populaire modellen

Het populaire model is Apple iPad Pro 10.5 64Gb wifi. Tijdens de tests toonde het apparaat een goede controle, een voldoende uitrustingsniveau met functionele programma's. Gebruikers merken het handige toetsenbord op, dat handig is om in hun werk te gebruiken. Het display verdient speciale aandacht, dat is volledig veranderd. De tablet heeft een goede resolutie en het scherm zelf verhoogt de verversingssnelheid. Het apparaat bij actief gebruik kan ongeveer 7,5 uur werken.

Niet minder populair is het Samsung Galaxy Tab S4 10.5 SM-T835 64Gb-model. Het heeft een snellaadfunctie. In tegenstelling tot de vorige gadget gaat de batterij in de video-afspeelmodus 16 uur mee. De tablet heeft een geavanceerd audiosysteem. De kit wordt geleverd met een stylus, je kunt bovendien een hoes kopen met een ingebouwd toetsenbord. Deze variëteit verschilt in goede camera's. De belangrijkste is 13 megapixels en de voorste is 8 megapixels.

Goedkoper dan eerdere Lenovo Tab M10 TB-X605L-modellen. Het heeft een resolutie van 1920 x 1200 pixels, geschikt voor het bekijken van video's en het lezen van tijdschriften. Het model is verkrijgbaar in verschillende modificaties. De voordelen zijn onder meer goede luidsprekers, een laag gewicht en voldoende toevoer van RAM en ingebouwd geheugen.

Verbeterde prestaties zijn in het bezit van de HUAWEI MediaPad T5 10, die tot het goedkope segment behoort. Het heeft 3 GB RAM en 32 GB interne opslag. Indien nodig kan deze laatste worden verhoogd met een geheugenkaart waarvan het volume niet groter zal zijn dan 256 GB. De tablet onderscheidt zich door een laag gewicht, een productieve processor en een metalen behuizing.

Er zijn andere modellen op de markt die niet minder populair zijn. Vergeet voordat u koopt niet alleen de technische specificaties te vergelijken, maar vraag ook om de tablet met u te testen.

Aanbevolen: