Een Lcd-tv Vervoeren

Inhoudsopgave:

Een Lcd-tv Vervoeren
Een Lcd-tv Vervoeren

Video: Een Lcd-tv Vervoeren

Video: Een Lcd-tv Vervoeren
Video: TV transport guide by samsung 2024, April
Anonim

Hoe zorgvuldig u uw verhuizing ook plant, het is onwaarschijnlijk dat u tot in de kleinste details over het transport van elk breekbaar item moest nadenken. Maar sommige huishoudelijke apparaten vereisen een meer zorgvuldige behandeling, zoals lcd-tv's.

Een lcd-tv vervoeren
Een lcd-tv vervoeren

Het is nodig

  • - fabrieksverpakking van de tv,
  • - grote doos.

instructies:

Stap 1

Een lcd-tv is erg kwetsbaar en het grootste gevaar is niet per ongeluk het scherm te beschadigen. Zelfs een paar dode pixels kunnen uw plezier bij het kijken naar uw favoriete films bederven, om nog maar te zwijgen van problemen zoals een barst in het scherm! Wees daarom extra voorzichtig bij het vervoeren van uw lcd-tv.

Stap 2

Het is fijn als je de originele tv-verpakking nog hebt. Veel eigenaren zetten dozen met apparatuur op de mezzanine of in de bijkeuken, zonder zelfs de schuimfragmenten van de verpakking weg te gooien. Als dat zo is, is de verhuizing het gemakkelijkst. Plaats de lcd-tv erin zoals deze bij u is afgeleverd.

Stap 3

Als de originele verpakking niet beschikbaar is, kunt u proberen er een vervanging voor te vinden. Elke grote doos van het juiste formaat komt van pas. Bevestig de tv aan de binnenkant zodat deze niet bungelt of trilt tijdens het rijden. Hiervoor kunt u kleding, handdoeken of iets dergelijks gebruiken.

Stap 4

Als het moeilijk is om de doos te vinden, kan de lcd-tv zonder worden vervoerd, maar met alle voorzorgsmaatregelen. Als je een eigen taxi hebt. De methode is niet de beste, maar als er geen andere mogelijkheden zijn, moet je dat doen.

Stap 5

Probeer niet te snel te gaan, ga niet op weg en rem niet abrupt. Plaats de doos met het apparaat rechtop - dit is de veiligste positie. Als dit niet werkt, plaatst u de tv-matrix omhoog, niet omlaag. Zorg ervoor dat de doos geen harde of scherpe voorwerpen raakt.

Aanbevolen: