Hoe Maak Je Een Stoorzender?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Stoorzender?
Hoe Maak Je Een Stoorzender?

Video: Hoe Maak Je Een Stoorzender?

Video: Hoe Maak Je Een Stoorzender?
Video: Make Your Own Cell Phone Signal Jammer Using NE555 Timer 2024, April
Anonim

Signaalstoorzenders kunnen in verschillende gebieden worden gebruikt. Omgaan met een bepaald type signaal en de frequentie ervan kennen, is het mogelijk om dit apparaat onafhankelijk te monteren. Dit mag echter alleen worden gedaan als u over radiotechnische vaardigheden beschikt.

Hoe maak je een stoorzender?
Hoe maak je een stoorzender?

Het is nodig

radiotechnische vaardigheden

instructies:

Stap 1

Schaf een gewone stoorzender aan, zoals die te koop is bij radioverkooppunten in uw stad. Ontdek de frequentie van de golven die je nodig hebt om dit apparaat te onderdrukken en te programmeren. Dit kunnen verschillende navigators, antennesignalen, radio's, telefoons, enzovoort zijn.

Stap 2

Gebruik het volgende schema om de stoorzender zelf in elkaar te zetten: https://samodelnie.ru/skhema_glushylki.jpg. In dit geval kunt u elk televisie- en radiosignaal binnen een bereik van maximaal 10 meter onderdrukken. Houd er rekening mee dat zeer krachtige signaalonderdrukkers de techniek kunnen verpesten.

Stap 3

Houd er bij het zelf monteren van het apparaat voor signaalonderdrukking rekening mee dat de lusspoel L1 niet op dezelfde as mag staan met de smoorspoel L2 en op een afstand van meer dan 2 centimeter verwijderd moet worden. Gebruik een stuk draad van 20-40 centimeter lang als antenne.

Stap 4

Bij het opzetten kunt u het beste een diëlektrische schroevendraaier in uw gereedschapskist hebben. De spoel moet in dit geval ongeveer 10 windingen hebben en de draad moet een diameter van 1 millimeter hebben. Het frame moet 10 millimeter zijn en de choke moet rond de MLT-weerstand 0, 5 worden gewikkeld. De nominale waarde is 100 Ohm en de draad moet een diameter hebben van 0,1 millimeter (100 slagen).

Stap 5

Houd er bij het gebruik van dit apparaat rekening mee dat als u het gebruikt om de apparatuur van iemand anders te beïnvloeden, u voor de rechter kunt worden gedaagd. Als buren je slaap verstoren met luide radio of tv, gebruik dan de beschikbare juridische reactie: bel gewoon de politie. Volgens de wetgeving van de Russische Federatie is het onaanvaardbaar om de stiltemodus na 23.00 uur 's avonds te schenden. Als je wordt aangeklaagd voor het gebruik van een stoorzender, moet je niet alleen een boete betalen, maar wordt ook je apparatuur afgenomen.

Aanbevolen: