Welk Megafon-tarief Is Winstgevender?

Inhoudsopgave:

Welk Megafon-tarief Is Winstgevender?
Welk Megafon-tarief Is Winstgevender?
Anonim

Megafon is een van de meest populaire mobiele netwerken in Rusland. Elke telecomoperator probeert alleen het beste voor zijn klanten te bieden, het blijft aan klanten om te kiezen wat voor hen het meest winstgevend is.

Welk Megafon-tarief is winstgevender?
Welk Megafon-tarief is winstgevender?

instructies:

Stap 1

De voordelen van elk van de tarieven hangen af van uw behoeften, van de klanten van de operatoren en vanuit welke regio's en landen u communiceert en of u SMS, MMS en internet gebruikt. Nu biedt "Megafon" haar klanten 15 verschillende tarieven voor aansluiting. Een dergelijke verscheidenheid aan tarieflijnen stelt bijna elke abonnee in staat om de meest geschikte optie te vinden. Maar het is onmogelijk om ondubbelzinnig te antwoorden op de vraag welk Megafon-tarief winstgevender is. Eerst moet je bedenken waar je een telefoon voor nodig hebt: ben je een fan van korte berichtjes, of praat je liever. Of misschien moet u 24 uur per dag online zijn en is de beschikbaarheid van goedkoop internet een belangrijke factor voor u bij het kiezen van een tarief.

Stap 2

Voordat u een tariefplan kiest, moet u beslissen welke parameters van het tarief voor u van belang zijn en waarvan de afwezigheid of aanwezigheid u niet beïnvloedt. Bedenk welk nummer je nodig hebt. Alle Megafon-tarieven hebben een federaal nummer. Dit betekent dat de telefoon zal bestaan uit een landcode, een operatorcode en een zevencijferig nummer. Daarnaast hebben sommige tariefplannen vaste nummers. Ze zijn handig omdat andere gebruikers geen extra land- en operatorcode hoeven te kiezen wanneer ze een oproep plaatsen. Het volstaat om een zevencijferig nummer in te voeren. Meestal zijn dergelijke nummers relevant voor degenen die een telefoon nodig hebben voor hun werk. Het is veel gemakkelijker om het te onthouden. Megafon biedt zijn abonnees ook "gouden" nummers aan. Ze verschillen van andere met mooie nummers die veel gemakkelijker te onthouden zijn dan welk ander telefoonnummer dan ook.

Stap 3

Vertel me nu voor welk apparaat je een simkaart nodig hebt. Als je het nodig hebt voor een telefoon, beantwoord dan de vragen in de volgende paragraaf. Wordt er voor een tablet gekozen voor een tarief, dan heeft Megafon voor zo'n toestel een rij speciale tarieven verzorgd. Er zijn drie tarieven voor tablets. "Internet zonder zorgen voor een tablet" heeft zeker een pluspunt in vergelijking met andere tarieven. De operator biedt haar gebruikers 600 Mb internetverkeer per maand. Maar het verkeer is verdeeld in dagen. Het blijkt dus 20 MB per dag te zijn. Als de gebruiker deze drempel al heeft bereikt en de dag nog niet is afgelopen, wordt internet tijdelijk opgeschort tot het begin van een nieuwe dag. Maar als je ook moet bellen, dan moet je een ander tarief kiezen, want binnen het tarief voor de tablet worden bel- en sms-diensten niet geleverd. U moet dit tarief niet aansluiten om het op uw telefoon te gebruiken. Als de operator hiervan op de hoogte is, kan hij de toegang tot internet uitschakelen op een manier die in strijd is met de regels voor het gebruik van het tarief.

Stap 4

Als u een simkaart nodig heeft voor gebruik in een modem, dan is het optimale tarief "Megafon-online". Het is specifiek aangepast voor internetapparaten: routers, modems en tablets en biedt verschillende opties voor internetdiensten. Het blijft alleen om te beslissen hoeveel verkeer u per maand uitgeeft en de vereiste optie aan te sluiten. Maak je geen zorgen als je denkt dat je meer kunt uitgeven dan je hebt berekend. Immers, indien nodig zal het mogelijk zijn om de service "Internet vernieuwen" of "Automatische verlenging" te activeren.

Stap 5

Als je met de tijd meegaat en je huis is uitgerust met slimme apparaten, dan is misschien het beste tarief voor jou

MegaFon - Smart Home. Het is bedoeld voor degenen wiens appartement werkt via een applicatie op een mobiele telefoon of de website lifecontrol.ru.

Stap 6

Een van de meest populaire tarieven "Ga naar 0" zal interessant zijn voor diegenen die vaak bellen naar abonnees binnen het netwerk, zowel in hun regio als overal in Rusland. Het mag niet worden aangesloten op degenen die graag veel praten en lange tijd op een mobiele telefoon, het is gemaakt voor korte, niet meer dan 10 minuten, onderhandelingen tussen netwerkabonnees. Sms en internet, evenals bellen naar abonnees van andere operators, zijn vrij duur aan het tarief.

Stap 7

Voor degenen die vaak naar abonnees van verschillende netwerken bellen, is er een "It's simple"-tarief. Hier kost een oproep naar een abonnee van een willekeurige operator 1, 60 roebel per minuut communicatie met een abonnee van Moskou en de regio en 2, 90 per minuut gesprek met abonnees uit andere regio's. Het tarief is relevant voor degenen die soms bellen naar andere regio's en zelden communiceren met Megafon-abonnees, en ze praten gemiddeld ongeveer 200 minuten per maand op hun mobiele telefoon. Vrij recent is er echter een nieuw tarief "Stadsverbinding" verschenen, waarmee u veel en lang kunt communiceren met kennissen en vrienden uit elke hoek van ons land. Voor een dergelijk tarief moet u elke maand 500 roebel betalen, maar u kunt 500 minuten lang helemaal gratis praten met elke Russische abonnee, het maakt helemaal niet uit of dit een interlokale oproep is of niet. Meer dan 500 minuten betaalt u slechts 1 roebel voor 1 minuut gesprek.

Stap 8

Voor Megafon-abonnees die smartphones gebruiken, is het All Inclusive-tarief het voordeligst. Er zijn verschillende opties voor dit tarief, maar de betekenis is vergelijkbaar: je betaalt een bepaald bedrag, en daarvoor krijg je gratis bellen naar nummers van abonnees van het Megafon-netwerk, van 400 minuten naar bellen naar andere operators, van 100 sms-berichten en enkele gigabyte internet. Het tarief is echt gunstig voor degenen die alle functies van de operator gebruiken, vaak lange tijd met familie en vrienden communiceren.

Stap 9

Voor wie vaak op reis en zakenreis gaat, is het tarief "Around the World" geschikt. Tijdens het gebruik betaalt u voor een uitgaand telefoongesprek met een Megafon-abonnee in roaming in Rusland slechts 1 roebel 80 kopeken per minuut, en alle inkomende oproepen zijn gratis voor u.

Stap 10

Als uw vrienden en familieleden in een andere stad wonen, maar u vindt het niet erg om vaak met hen te communiceren, dan moet u om geld te besparen overschakelen naar het tarief "Verbinding van steden". Hiermee kunnen gebruikers tegen een maandelijks bedrag tot 700 minuten per maand bellen. In dit geval kan de abonnee zowel lokale nummers bellen als interlokaal praten. Als er naar een ander land moet worden gebeld, overweeg dan het "Warm Welcome"-tarief.

Aanbevolen: