Hoe Kabel-tv Gratis Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Kabel-tv Gratis Aan Te Sluiten
Hoe Kabel-tv Gratis Aan Te Sluiten

Video: Hoe Kabel-tv Gratis Aan Te Sluiten

Video: Hoe Kabel-tv Gratis Aan Te Sluiten
Video: How to free tv channels➡️ Without Cable 📌💯% work 👍2019 2024, April
Anonim

Hoe u gratis kabel-tv kunt aansluiten, is een vraag waarmee veel burgers worden geconfronteerd. Er zijn verschillende soorten kabel-tv-aansluiting: betaald en gratis; door een aanvraag in te dienen bij de juiste vestiging in de stad of zelfstandig. We zullen samen met u nadenken over een manier om onafhankelijk gratis kabel-tv aan te sluiten op alle tv's in een appartement of huis.

gratis kabel-tv aansluiten
gratis kabel-tv aansluiten

instructies:

Stap 1

Als u of uw buren al kabel-tv in uw huis hebben, is het voldoende om het werk aan de bekabeling vakkundig uit te voeren en dan kunt u op alle tv's kabel-tv kijken en genieten van uitstekende kanalen. Wat is hiervoor nodig?

Stap 2

Meestal bevindt een antenne voor satelliet-tv zich op het dak van het huis en heeft deze meerdere kanalen voor het leggen van kabels. Als dergelijke kanalen niet "verstopt" zijn, kunt u veilig doorgaan naar de volgende stappen.

Stap 3

Het eerste dat u moet doen, is de benodigde hoeveelheid kabel en andere apparaten zoals een splitter, multiswitch, diplexer en converter aanschaffen. Al deze kunnen worden gekocht op de markt of in een gespecialiseerde winkel.

Stap 4

De volgende stap is de kabelgeleiding. Je zou drie kabels moeten hebben, groen, geel en rood. De rode kabel loopt van de antenne naar het dashboard, dat zich meestal op de locatie of bij de ingang bevindt, en vervolgens van het dashboard naar elke gewenste tv. Deze kabel wordt gebruikt om een satellietsignaal te ontvangen. De groene kabel strekt zich uit naar het voorbeeld van de eerste en dient om het signaal van de collectieve antenne door te geven, en het derde type kabel (geel) loopt van de afscherming naar alle tv's in de kamers die moeten worden aangesloten.

Stap 5

De antenne op het dak leidt zoveel kabels als je van plan bent om onafhankelijke punten te maken plus één kabel (groen) voor de collectieve (terrestrische) antenne. Vervolgens kunt u met behulp van een multiswitch het aantal kabels uitbreiden tot het benodigde aantal.

Stap 6

Zo moet u voor bijvoorbeeld 3 tv's vanaf de antenne op het dak tot aan de afscherming 3 kabels strekken, één voor elk van uw toegangspunten en plus 1 gemeenschappelijke kabel voor de terrestrische antenne. Tegelijkertijd moeten er 3 kabels van de afscherming naar elk punt gaan, dat wil zeggen in totaal voor 3 tv's - 9 kabels. Een kabel voor het satellietsignaal, de tweede voor het terrestrische signaal en de derde voor de parallelle verbinding.

Aanbevolen: