Een Inkomende Oproep Blokkeren Call

Inhoudsopgave:

Een Inkomende Oproep Blokkeren Call
Een Inkomende Oproep Blokkeren Call

Video: Een Inkomende Oproep Blokkeren Call

Video: Een Inkomende Oproep Blokkeren Call
Video: How to block all incoming calls without any app | Secret code to block incoming calls | call barring 2024, April
Anonim

Als je jezelf wilt beschermen tegen ongewenste oproepen of helemaal wilt stoppen met communiceren via de telefoon, kan een handige service als Oproepblokkering je helpen. Veel mobiele operators bieden het aan hun abonnees. U hoeft deze service alleen maar te activeren.

Een inkomende oproep blokkeren call
Een inkomende oproep blokkeren call

instructies:

Stap 1

Klanten van het "Megafon"-netwerk kunnen zowel inkomende als uitgaande oproepen van elk type (intranet, internationaal) blokkeren, evenals het ontvangen van sms-berichten. Om het verbod te activeren, kiest u * servicecode * persoonlijk wachtwoord # op uw mobiel. Het wachtwoord is standaard ingesteld voor alle abonnees 111 (het kan op elk moment worden gewijzigd). Je kunt de codes van de banservice bekijken op de officiële website van de operator en degene kiezen die je nodig hebt.

Stap 2

Met de Call Barring-service van Beeline kunt u niet alleen inkomende en uitgaande oproepen blokkeren, maar ook berichten, internationale oproepen en oproepen in roaming. Beeline-abonnees kunnen gedetailleerde informatie over deze service krijgen door te bellen naar (495) 789-33-33. U kunt het blokkeren van inkomende oproepen instellen door het nummer * 35 * wachtwoord # op te vragen (het standaardwachtwoord is 0000). Het is mogelijk om het wachtwoord te wijzigen met het USSD-commando ** 03 ** oud wachtwoord * nieuw wachtwoord #.

Stap 3

U kunt de Call Barring-service in MTS activeren met behulp van de Internet Assistant, Mobile Assistant (kies 111); daarnaast is het mogelijk om vanaf een mobiele telefoon een bericht te sturen met de tekst 2119/21190 naar nummer 111. MTS-abonnees kunnen hun aanvraag ook per fax sturen naar nummer (495) 766-00-58.

Aanbevolen: