Waarom Schakelt De Telefoon Zichzelf Uit?

Inhoudsopgave:

Waarom Schakelt De Telefoon Zichzelf Uit?
Waarom Schakelt De Telefoon Zichzelf Uit?

Video: Waarom Schakelt De Telefoon Zichzelf Uit?

Video: Waarom Schakelt De Telefoon Zichzelf Uit?
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, Mei
Anonim

De mobiele telefoon kan onder bepaalde omstandigheden spontaan uitschakelen of opnieuw opstarten. De redenen voor dit gedrag van het apparaat kunnen verschillend zijn, zowel hardware als software.

Waarom schakelt de telefoon zichzelf uit?
Waarom schakelt de telefoon zichzelf uit?

instructies:

Stap 1

De meest voorkomende reden voor het spontaan uitschakelen van de telefoon is onvoldoende batterijvermogen. In de regel geeft het apparaat, voordat het om deze reden wordt uitgeschakeld, een overeenkomstige waarschuwing op het scherm weer, soms zelfs meerdere keren. Als u op dat moment de tekst aan het typen of bewerken was, sla deze dan bij de eerste waarschuwing zo snel mogelijk op en laat verdere bewerking over voor later, wanneer het apparaat is opgeladen. Als je thuiskomt, begin dan meteen met het opladen van je telefoon.

Stap 2

Als uw telefoon een aanzienlijk batterijvermogen vertoont en vervolgens plotseling wordt afgesloten of toch opnieuw wordt opgestart, kan dit zijn omdat de interne weerstand van de batterij is toegenomen. Het komt op door slijtage. Vervang zo'n batterij en lever de oude in bij een daarvoor bestemd inzamelpunt. Dergelijke punten zijn beschikbaar in sommige huisvestingskantoren, DEZ's en communicatiesalons. In dat laatste geval wordt voor een ingeleverde batterij soms een korting gegeven op een nieuwe.

Stap 3

Soms start de telefoon onverwacht opnieuw op wanneer u op een toets drukt. De reden hiervoor kan het gebroken solderen van de elementen zijn, die voelbaar zijn wanneer het bord wordt vervormd. Los zo'n storing alleen zelf op als je SMD-componenten goed weet te solderen, neem anders contact op met de wizard.

Stap 4

De reden voor het spontaan afsluiten of opnieuw opstarten van de telefoon kan ook het gebrek aan RAM zijn. Een telefoon heeft, in tegenstelling tot een computer, geen swappartitie. Als er meerdere applicaties op draaien (of zelfs maar één, maar veel resources), kan dit gepaard gaan met ofwel een abnormale beëindiging van de programma's of een herstart. Om dit te voorkomen, mag u niet meerdere applicaties tegelijk uitvoeren of ze vervangen door minder resource-intensieve applicaties.

Stap 5

Het uitschakelen van de telefoon bij een val wordt eenvoudig uitgelegd: de batterijpolen bewegen even weg van de veercontacten. Als hierdoor niet de batterij, maar de simkaart leeg raakt, verliest de telefoon een tijdje het netwerk. Laat het apparaat niet vallen om dergelijke situaties te voorkomen.

Aanbevolen: