Wat Is AppStore

Wat Is AppStore
Wat Is AppStore

Video: Wat Is AppStore

Video: Wat Is AppStore
Video: TOP-10 приложений всех времен - App Store 10 лет! 2024, Mei
Anonim

De winkel met online aanbiedingen voor alle apparaten, geproduceerd door Apple, draagt dezelfde naam - AppStore. Het gemak om ermee te werken is al gewaardeerd door 200 miljoen mensen die zijn geregistreerd in deze handelsapplicatie.

Wat is AppStore
Wat is AppStore

De AppStore werkt nauw samen met de speciaal ontwikkelde iTunes Store-applicatie. De database van het winkelcentrum bevat meer dan 600.000 apps, zowel betaald als gratis. Als u een applicatie voor uzelf downloadt zonder te betalen, is dit natuurlijk een ingekorte versie. Om de volledige te krijgen, moet u de aankoop betalen.

Een van de voordelen is het feit dat de meeste applicaties kosten van $ 0,99 tot $ 9,99. Dit geldt natuurlijk alleen voor de eenvoudigste applicaties. Als u complexe apparatuur met softwarelicentie op uw iPhone, iPad of iPod wilt installeren, kost dit veel minder.

Alle betalingen in de AppStore gebeuren vanaf een bankpas. Het is gekoppeld aan het individuele nummer van het Apple-apparaat en is verantwoordelijk voor alle bewerkingen die met dit apparaat worden uitgevoerd. Dus als je bijvoorbeeld een game wilt kopen, moet je je wachtwoord uit de AppStore invoeren, waarna de aankoop wordt gedaan. Er wordt een ontvangstbewijs met aankoopbevestiging naar uw e-mailadres gestuurd.

Het gemak van het werken met de applicatie ligt in het feit dat als om de een of andere reden het geld van de kaart is gehaald, maar de applicatie niet is gekocht, je gemakkelijk contact kunt opnemen met het AppStore- of iTunes Store-ondersteuningsteam, en je zult zeker worden geholpen. Houd er alleen rekening mee dat de communicatie met de specialisten van het bedrijf alleen in het Engels is.

In de AppStore zijn alle applicaties onderverdeeld in 20 groepen. Dit zijn boeken, games en applicaties voor gezondheid, sport gerelateerd aan onderwijs, geneeskunde en andere basisgebieden.

In het voorjaar van 2012 werd de 25 miljardste download geregistreerd in de AppStore. Alle applicaties hebben hun eigen elektronische certificaat, wat het als een betrouwbaar programma definieert. Als iemand het programma probeert te hacken of spam begint te verzenden vanaf de adressen, komen de ontwikkelaars in grote problemen. Zij zijn immers verantwoordelijk voor de volledige veiligheid en zuiverheid van alle aangeboden producten. Dat is de reden waarom AppStore-applicaties als een van de meest betrouwbare worden beschouwd.

Aanbevolen: