Hoe Kies Je Een Lcd-tv In De Keuken?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Lcd-tv In De Keuken?
Hoe Kies Je Een Lcd-tv In De Keuken?

Video: Hoe Kies Je Een Lcd-tv In De Keuken?

Video: Hoe Kies Je Een Lcd-tv In De Keuken?
Video: Visit to Currys PC World to Buy a TV for Kitchen 2024, April
Anonim

Moderne technologieën gaan snel vooruit, dit is duidelijk te zien aan de regelmatige updates van tv-modellen. Dankzij een fundamenteel nieuw niveau van beeldkwaliteit en high-definition lcd-tv's kunnen ze oudere modellen actief vervangen. Steeds meer mensen kopen extra nieuwe tv's, bijvoorbeeld in de keuken of slaapkamer.

Hoe kies je een lcd-tv in de keuken?
Hoe kies je een lcd-tv in de keuken?

instructies:

Stap 1

In de meeste gevallen is de keuken niet erg groot, dus houd bij het kiezen van een lcd-tv rekening met modellen die compact en licht zijn. Bereken vooraf de optimale schermgrootte. Dit is eenvoudig te doen, u moet de lengte van de keuken in meters vermenigvuldigen met een factor 6. Als de afstand tot de monitor 4 meter is, wordt aanbevolen om een LCD-monitor te nemen met een diagonaal van 22-24 inch.

Stap 2

Vanwege het gebrek aan ruimte zal het zeer problematisch zijn om een volwaardige kast of plank voor een tv in de keuken te installeren. Lcd-tv's zijn lichtgewicht en lichtgewicht, zodat ze gemakkelijk aan de muur kunnen worden gehangen. Bevestig de tv aan de meegeleverde of apart gekochte beugel in de winkel.

Stap 3

Het niveau van kleurweergave en contrast van lcd-tv's van moderne modellen heeft zeer hoge waarden bereikt - 600: 1, 800: 1. Dit betekent dat de donkerste delen op het scherm 600, 800 keer verschillen van de lichte. Kies een grotere waarde van deze waarde en als resultaat krijgt u een hoogwaardige beeldoverdracht.

Stap 4

De parameter voor beeldhelderheid is belangrijk. Om uw gezichtsvermogen niet te schaden, kiest u modellen met een optimale weergave-indicator: 400-450 cd / m2.

Stap 5

Digitale lcd-tv's hebben vrijwel geen signaalvervorming en het scherm flikkert in elk licht, dus het beeld zal helder, scherp en duidelijk zijn. Fabrikanten van moderne modellen hebben 170 graden horizontale en verticale kijkhoeken bereikt, waardoor het beeld consistent perfect is vanuit elke kijkhoek.

Stap 6

Het merk van de fabrikant beïnvloedt de prijs van het product, dus kies de gulden middenweg: lcd-tv's Samsung, BBK, LG, Phillips hebben betaalbare prijzen met een goede kwaliteit.

Stap 7

Houd er rekening mee dat u, indien nodig, een model kunt kiezen met extra functies: FM-radio, aansluiting op een computer, Russified-menu, teletekst, klok, tv aan en uit timer, automatische geluidsvolumeregeling. Serieuze fabrikanten bieden aan om aan uw individuele voorkeuren te voldoen en geven u de mogelijkheid om de lcd-tv-optie te kiezen die bij u past.

Aanbevolen: