Hoe Download Je De Navigator Naar Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Download Je De Navigator Naar Je Telefoon
Hoe Download Je De Navigator Naar Je Telefoon

Video: Hoe Download Je De Navigator Naar Je Telefoon

Video: Hoe Download Je De Navigator Naar Je Telefoon
Video: Установка программы навигации TomTom Navigation Nds v1.9.6.1 2024, April
Anonim

GPS-navigators winnen elke dag aan populariteit. Hoe meer mensen ze leren kennen en ze gaan gebruiken, des te meer gebieden voor hun toepassing zich openen. Maar helaas kan niet iedereen het zich veroorloven om deze geweldige assistent te kopen, ondanks het feit dat het gebruik ervan tijd en geld bespaart. Eigenaars van telefoons met de mogelijkheid om een GPS-navigator te installeren, kunnen dit probleem oplossen.

Hoe download je de navigator naar je telefoon
Hoe download je de navigator naar je telefoon

instructies:

Stap 1

Een navigator installeren in een telefoon betekent dus een telefoon met een ingebouwde GPS-ontvanger en een speciaal Garmin Mobile XT-programma. Als je telefoon geen GPS ondersteunt, maar wel Bluetooth, dan moet je een kleine Bluetooth GPS-module aanschaffen. Geloof me, het kost je een paar keer minder dan het kopen van een GPS-navigator.

Stap 2

Van de officiële Garmin-website moet u de nieuwste versie van het programma downloaden en, met behulp van een handige interface voor gegevensoverdracht, het installatiebestand naar uw telefoon downloaden en vervolgens het programma installeren. U kunt het programma ook downloaden door een sms te sturen (de grootte van het installatiebestand is ongeveer 100 kb). Het is de moeite waard om op te letten dat deze software niet door alle telefoonmodellen wordt ondersteund. Zorg er daarom, voordat u een GPS-module aanschaft, voor dat het programma op uw mobiele telefoon wordt uitgevoerd. De mobiele navigator kan op bijna alle telefoons en smartphones van toonaangevende fabrikanten worden geïnstalleerd.

Stap 3

Na installatie van het programma wordt er een Bluetooth verbinding tot stand gebracht tussen je telefoon en de GPS-ontvanger, waarna je locatie op de grond wordt bepaald en je kunt beginnen met het plannen van de route.

In theorie zou de database regelmatig moeten worden bijgewerkt, maar in werkelijkheid worden de meeste veranderingen op de weg niet in realtime weergegeven. Wees daarom niet verbaasd als u, wanneer u de aanwijzer van de navigator aanzet, plotseling merkt dat de weg is afgesloten voor reparaties.

Aanbevolen: