Hoe Een Smartphone Te Kiezen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Smartphone Te Kiezen
Hoe Een Smartphone Te Kiezen

Video: Hoe Een Smartphone Te Kiezen

Video: Hoe Een Smartphone Te Kiezen
Video: Hoe een smartphone kiezen - Onze servicevideo's VandenBorre.be 2024, Maart
Anonim

Een smartphone is een mobiel apparaat met een besturingssysteem. Afhankelijk van de klasse van het apparaat wordt ondersteuning voor verschillende functies bepaald en de aanwezigheid van bepaalde kenmerken die de kosten van het apparaat kunnen verlagen of verhogen.

Hoe een smartphone te kiezen
Hoe een smartphone te kiezen

Een prijscategorie kiezen

Bepaal voordat u een apparaat koopt een prijscategorie voor een smartphone. Als u een apparaat wilt kopen dat minder dan 5000 roebel kost, let dan op de modellen met Android. Voor deze prijs krijg je een single-core of dual-core processor waarvan de kloksnelheid niet hoger zal zijn dan 1,2 GHz. Dit toestel zal werken met 3G-technologie, een camera hebben (niet meer dan 5 megapixels). Je kunt ook allerlei soorten games spelen en kleine kantoordocumenten bewerken.

U kunt hogere prestaties krijgen van apparaten in het middelste prijssegment tot 10.000 roebel. Voor deze prijs kun je een Android- of Windows Phone-telefoon krijgen met verbeterde prestaties en meer functies. Het apparaat heeft een dual-coreprocessor, een grote hoeveelheid RAM (tot 2 GB), ondersteuning voor extra functies (bijvoorbeeld de aanwezigheid van een camera aan de voorkant), de mogelijkheid om met een groot aantal toepassingen. Deze apparaten zijn ook beter geschikt voor surfen op internet en video, omdat ze een verbeterd scherm en prestatiekenmerken hebben.

Hoe hoger de schermresolutie van het apparaat, hoe beter de weergavekwaliteit. Apparaten met hogere resoluties zouden echter krachtigere hardware moeten hebben.

De derde prijscategorie omvat apparaten die meer dan 10 duizend roebel kosten. Hier vindt u telefoons met Android, Windows Phone 8 en iOS met de beste prestaties en functionaliteit.

De parameters van het toekomstige apparaat

Bepaal de vereisten die u aan de telefoon stelt. Als je een smartphone met een goede camera wilt kopen, moet je letten op het hogere prijssegment, waaronder apparaten die zijn uitgerust met verbeterde camera's van 8 megapixels of meer.

Als betere ondersteuning van het afspelen van muziek voor u een belangrijke vereiste is, vindt u in alle prijssegmenten geschikte apparaten van HTC, Sony, Nokia en Samsung. Let op de aanwezigheid van verbeterde audio-uitvoer van het apparaat (bijvoorbeeld HTC Beats- en Xpress Music-technologieën) en extra knoppen voor het schakelen van muziek op de body.

Als je een grote hoeveelheid muziek, foto's en video's op je telefoon wilt opslaan, bestudeer dan apparaten die niet alleen een uitgebreide geheugencapaciteit hebben (vanaf 16 GB), maar ook de mogelijkheid om deze uit te breiden met een flashstation.

Let bij het lanceren van nieuwe games op smartphones met een vooraf geïnstalleerd Android-besturingssysteem, dat een groot aantal applicaties beschikbaar heeft om te downloaden. Windows Phone is ook geschikt voor entertainment - de apparaten ondersteunen de Xbox Live-technologie, die momenteel wordt ontwikkeld en waarmee niet alleen unieke games kunnen worden gestart, maar ook met vrienden kunnen worden gecommuniceerd en de voortgang van de passage kan worden opgeslagen. IOS-apparaten hebben een stijlvol ontwerp en een handige, functionele interface die zorgt voor een snelle en stabiele werking van het apparaat met een willekeurig aantal actieve programma's.

Aanbevolen: