Het Alarm In De Auto Uitschakelen?

Inhoudsopgave:

Het Alarm In De Auto Uitschakelen?
Het Alarm In De Auto Uitschakelen?

Video: Het Alarm In De Auto Uitschakelen?

Video: Het Alarm In De Auto Uitschakelen?
Video: HOW TO TURN OFF CAR ALARM! 🚨 EASY - No Key FOB Needed! 👍😎 2024, April
Anonim

Het alarm is een soort garantie dat tijdens uw afwezigheid alles in orde is met uw auto. De installatie van goedkope en slechte apparatuur brengt autobezitters echter vaak van streek met systeemstoringen. Het gebruik van de machine bij strenge vorst kan er ook voor zorgen dat het alarm niet goed werkt. Dit alles veroorzaakt een onverwachte activering van de sirene en problemen bij het starten van de motor. In dit geval moet het alarm worden uitgeschakeld.

Het alarm in de auto uitschakelen?
Het alarm in de auto uitschakelen?

instructies:

Stap 1

Schakel eerst het alarm uit met de sleutelhanger. Merk je dat dit niet altijd lukt, controleer dan de batterijen. Sterke radio-interferentie kan ervoor zorgen dat het alarm niet goed werkt. In dit geval is het mogelijk om de sirene alleen op zeer korte afstand uit te schakelen, door de sleutelhanger naar de sensor met de antenne te richten of naar het lichaam waar de hoofdvoeding zich bevindt.

Stap 2

Als u het alarm niet kunt uitschakelen met de sleutelhanger, gebruikt u de geheime knop. Het wordt meestal naast het veiligheidsblok in het passagierscompartiment geplaatst. Als je een alarm op bestelling hebt geïnstalleerd, dan is de locatie van de schakelaar alleen bij jou bekend. Nadat u de geheime knop hebt gevonden, voert u de pincode in om het alarm uit te schakelen. Meestal wordt het ingevoerd door het contact aan te zetten en een bepaald aantal keren op de geheime knop te drukken. Het juiste gebruik van de opheffingsknop moet worden beschreven in de instructies voor uw alarm.

Stap 3

Nadat u het alarm op een normale manier hebt uitgeschakeld met een sleutelhanger of een geheime knop, moet u het apparaat uitschakelen. Open de kap en verwijder de alarmterminal van de batterij. Trouwens, de reden voor het falen van het beveiligingssysteem kan een lage batterijlading zijn. In een dergelijke situatie moet u de sirene regelmatig uitschakelen en de batterij opladen.

Stap 4

Om te voorkomen dat een defect alarm het starten van de motor verstoort, sluit u de 2 ontstekingsdraden aan die het relais van het alarmsysteem omzeilen. Al deze procedures helpen alleen bij de eenvoudigste alarmontwerpen.

Aanbevolen: