Een Afdruk Maken Van Mts

Inhoudsopgave:

Een Afdruk Maken Van Mts
Een Afdruk Maken Van Mts

Video: Een Afdruk Maken Van Mts

Video: Een Afdruk Maken Van Mts
Video: Magnum 3D Creative print strechlet MTS 2024, April
Anonim

Een dergelijke dienst als een afdruk van oproepen of berichten van een abonnee wordt door geen enkele telecomoperator geleverd, ook niet door MTS. De klanten van het bedrijf kunnen echter de "Bill Detailing"-service activeren, waarmee ze informatie kunnen ontvangen over de kosten van oproepen, sms, gespreksduur, inkomende en uitgaande nummers en nog veel meer.

Een afdruk maken van mts
Een afdruk maken van mts

instructies:

Stap 1

De telecomoperator "MTS" verstrekt zijn abonnees ook informatie over alle fondsen die van de persoonlijke rekening zijn afgeschreven, de kosten van onderhandelingen, verzonden sms- en mms-berichten, uitgevoerde GPRS-sessies, aantallen inkomende en uitgaande oproepen en nog veel meer. Toegegeven, dergelijke informatie wordt alleen voor de laatste drie bestanden verstrekt, de rest van de dagen wordt niet in aanmerking genomen bij het specificeren van gegevens. Bovendien bevat het rapport geen informatie over het activeren, deactiveren en configureren van diensten, over wijzigingen in het tariefplan. Een abonnee kan detailing activeren door een gratis USSD-verzoek * 111 * 551 # of een sms-bericht met de tekst 551 tot 1771. Een service genaamd "Mobile Portal" is ook beschikbaar. Na activering kunt u de service gebruiken door het commando * 111 * 556 # te kiezen. Of door de code 556 te sturen naar het aangegeven nummer 1771. Het abonnementsgeld voor het detailleren van de factuur wordt niet in rekening gebracht.

Stap 2

Het bestellen van gegevens van een persoonlijk account is ook mogelijk in Megafon, haar abonnees kunnen een dienst bestellen in een van de klantenservicekantoren of in de dichtstbijzijnde communicatiesalon. Het is waar dat u een contract met de exploitant moet hebben en een identiteitsbewijs met u. Het versturen van een aanvraag is ook mogelijk via het Service Guide selfservice systeem. Het staat op de Megafon-website. Trouwens, het tijdstip van verzenden en ontvangen van alle berichten (en ook mms), oproepen, het type oproepen (serviceoproep, vast of mobiel), en natuurlijk de telefoonnummers van waaruit ze werden ontvangen of die werden uitgedaagd.

Stap 3

Details van de factuur worden ook verstrekt door de telecomoperator "Beeline". Na activering van de dienst kunnen de abonnees informatie ontvangen over het tijdstip van bellen, gekozen en inkomende nummers, nummers van waaruit berichten zijn ontvangen en waarnaar ze zijn verzonden, evenals over het type oproepen. Hoe u de details krijgt, hangt af van het betalingssysteem dat u kiest.

Stap 4

Als u bijvoorbeeld een tegoed, zogenaamd postpaid, betalingssysteem gebruikt, kunt u de service bestellen via een speciaal menu op de website van de Beeline-operator. Daarnaast is er de mogelijkheid om een schriftelijke aanvraag te sturen per fax 495-974-5996 of een e-mail naar [email protected]. Voor het gebruik van detaillering wordt dertig tot zestig roebel van uw rekening afgeschreven (afhankelijk van welk tariefplan u hebt aangesloten). Gebruikers van het prepaid systeem kunnen ook terecht op de officiële website van de telecomoperator of het servicekantoor om de dienst te activeren. De kosten bedragen 0 tot 60 roebel.

Aanbevolen: