Hoe Het Tarief Te Bepalen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Tarief Te Bepalen?
Hoe Het Tarief Te Bepalen?

Video: Hoe Het Tarief Te Bepalen?

Video: Hoe Het Tarief Te Bepalen?
Video: Bepalen Tarief als ZZP - Video Uitleg 2024, April
Anonim

Als u in het ongewisse bent over de kosten van het verzenden van een sms of een belminuten vanaf uw mobiele telefoon, dan kunt u dergelijke informatie krijgen op de website van de operator. U moet uw tariefplan vinden en de beschrijving ervan bekijken. Maar wat als u het tariefplan ook niet kent? In dit geval moet u het definiëren!

Hoe het tarief te bepalen?
Hoe het tarief te bepalen?

instructies:

Stap 1

Door vanaf zijn mobiele telefoon te bellen naar het nummer 067405 of door het commando * 110 * 05 # op de mobiele telefoon te kiezen, kan de Beeline-abonnee zijn tariefplan achterhalen. Daarnaast kunt u informatie over uw tariefplan krijgen via het zelfbedieningsbeheermenu door * 111 # te kiezen op uw telefoon en het juiste menu-item te selecteren.

Stap 2

Als u de diensten van de MTS-operator gebruikt, moet u een sms met de tekst "6" (zonder aanhalingstekens) naar 111 sturen of * 111 * 59 # bellen op het toetsenbord van uw mobiele telefoon en op de beltoets drukken. Als reactie ontvangt u een sms met de naam van uw tariefplan.

Stap 3

Een MegaFon-abonnee kan zijn tariefplan te weten komen door het commando * 105 * 1 # te kiezen. Het telefoonscherm toont het saldo van het mobiele account met het huidige tariefplan.

Aanbevolen: