Voor- En Nadelen Van Xiaomi Mi A3

Inhoudsopgave:

Voor- En Nadelen Van Xiaomi Mi A3
Voor- En Nadelen Van Xiaomi Mi A3

Video: Voor- En Nadelen Van Xiaomi Mi A3

Video: Voor- En Nadelen Van Xiaomi Mi A3
Video: СТОИТ ЛИ ПОКУПАТЬ XIAOMI MI A3? ПЛЮСЫ И МИНУСЫ 2024, April
Anonim

Xiaomi Mi A3 is een smartphone die Xiaomi in de zomer van 2019 presenteerde. Ondanks zijn hoge prestaties is het relatief goedkoop, maar is het de aandacht van de consument waard en is er behoefte aan?

Voor- en nadelen van Xiaomi Mi A3
Voor- en nadelen van Xiaomi Mi A3

Ontwerp

In feite verschilt het uiterlijk van de smartphone niet veel van eerdere generaties. Als je het bijvoorbeeld vergelijkt met Xiaomi Mi 9 of Mi 9SE, dan zit het verschil alleen in de grootte. Dus aan de voorkant is er een scherm met een smalle rand bedekt met Corning Gorilla Glass van de 5e generatie, licht afgerond aan de zijkanten. Hierboven bevindt zich de camera aan de voorkant in de vorm van een druppel.

Beeld
Beeld

Afmetingen - 153 x 71 x 8,4 mm, gewicht ongeveer 175 gram. Met dergelijke afmetingen is het erg handig om het in de hand te houden, maar de massa zelf wordt niet gevoeld. Het achterpaneel is bedekt met plastic. Het is vrij betrouwbaar, barst of krast niet als je het samen met kleingeld of sleutels in je zak draagt.

Beeld
Beeld

De vingerafdrukscanner bevindt zich onder het scherm. Het werkt correct, maar niet snel genoeg. U moet uw vinger ongeveer 2-3 seconden vasthouden.

Er zit een luidspreker bovenop de mobiele telefoon en het geluid is helder en luid genoeg. Aan de onderkant zit een microfoon, USB-C poort en speaker voor handsfree bellen. Op het linker zijpaneel bevindt zich een slot voor een simkaart en een microSD-geheugenkaart.

Beeld
Beeld

Camera

Op de achterkant van de Xiaomi Mi A3 zit een module die bestaat uit drie lenzen, en elk daarvan speelt een rol. De eerste lens is de belangrijkste - 48 MP. De tweede, 8 MP, dient als vaste focus. En de derde heeft een karakteristiek van 2 MP en is nodig om de achtergrond te vervagen.

Beeld
Beeld

Dit is een camera die goed genoeg is voor elk vlaggenschip, maar deze kost 17 duizend roebel, wat buitengewoon goed is voor zo'n budgettelefoon.

De camera aan de voorkant kan video opnemen in 4K-kwaliteit met 30 frames per seconde. De camera aan de voorkant heeft 32 MP en weet helaas niet hoe hij video moet opnemen in deze kwaliteit.

Het kleurenpalet blijft behouden, evenals de schaduwen. "Zeep" op de foto's is zelfs afwezig in de nachtmodus en bij het zoomen.

Beeld
Beeld

Indien nodig kunnen enkele afmetingen worden gewijzigd in de camera-instellingen.

Beeld
Beeld

Specificaties:

De mobiele telefoon wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 665-processor in combinatie met een grafische processor Adreno 610. Het besturingssysteem is Android One. Ingebouwd geheugen - 64 of 128 GB (afhankelijk van de configuratie), uitbreidbaar met een microSD-geheugenkaart. Het RAM-geheugen bereikt 4 GB.

De telefoon ondersteunt geen 5G, aangezien dit destijds niet relevant was voor dit netwerk. De diagonaal van het scherm is 6.088 inch, de extensie is 1560 x 720 pixels. De batterij is behoorlijk ruim - 4030 mAh. Ter vergelijking: de iPhone 11 Pro Max heeft een batterij van 3.300 mAh. In 30 minuten laadt hij 50 procent op, in 1 uur en 30 minuten is het toestel 100 procent opgeladen.

Aanbevolen: