Alle Voor- En Nadelen Van De Vivo V17

Inhoudsopgave:

Alle Voor- En Nadelen Van De Vivo V17
Alle Voor- En Nadelen Van De Vivo V17

Video: Alle Voor- En Nadelen Van De Vivo V17

Video: Alle Voor- En Nadelen Van De Vivo V17
Video: Vivo V17 Pro Две фронтальные и 4 основных камеры Приемлемая цена 2024, Maart
Anonim

Vivo presenteerde dit model eind november 2019, in december werd de smartphone verkocht. Maar is het de aandacht van gebruikers waard en is er behoefte aan?

Alle voor- en nadelen van de Vivo V17
Alle voor- en nadelen van de Vivo V17

Ontwerp

Het is zeer helder en trekt de aandacht van gebruikers. Het blauwe lichaam glinstert in de zon en dwingt anderen er aandacht aan te besteden.

Beeld
Beeld

Het grootste probleem blijft echter bestaan: vingerafdrukken op de achterkant. Er zijn twee opties om het hier op te lossen: de smartphone in een hoesje dragen, of hem regelmatig schoonvegen. Houd er rekening mee dat de heldere behuizing achter een siliconen- of plastic voorwerp wordt verborgen, maar het apparaat wordt beschermd tegen krassen en vallen vanaf een kleine hoogte.

Beeld
Beeld

De afmetingen van het toestel zijn fors: 159x75x8,7 mm. Het heeft een iets grotere maat en breedte, de hand wordt moe van langdurig werken, bovendien is het behoorlijk zwaar - 187 gram. Deze massa wordt geassocieerd met een ruime batterij - 4500 mAh.

Beeld
Beeld

De vingerafdrukscanner bevindt zich onder het scherm. Als we het vergelijken met andere modellen met dezelfde prijsklasse, kunnen we concluderen dat de snelheid van herkenning en ontgrendeling gemiddeld is. Dit wordt echter nogal slecht opgemerkt.

Beeld
Beeld

Camera

De hoofdkamer is vrij ongebruikelijk en heeft een ruitstructuur. Alle vier de lenzen hier. De groothoek heeft 48MP, de ultragroothoek heeft 8MP. Met behulp van twee extra 2 MP lenzen is het mogelijk om macrofotografie te maken, om diepe foto's te maken.

Beeld
Beeld

Ondanks zeer goede details mist de camera een breed kleurengamma. Foto's bij goede verlichting zijn vrij donker en grijs. Er blijven echter schaduwen en over het algemeen is de kwaliteit van de foto redelijk goed.

Beeld
Beeld
Beeld
Beeld

De camera kan heel goed omgaan met nachtopnamen. Schaduwen blijven behouden, terwijl er geen sprake is van overmatig licht, giftige kleuren, die bijvoorbeeld op dezelfde Huawei P40 Pro heel duidelijk zichtbaar zijn, zeker met de flitser aan.

Beeld
Beeld
Beeld
Beeld

De camera aan de voorkant heeft 32 MP. Ze herkent het gezicht heel goed, vervaagt de achtergrond een beetje om er meer op te focussen.

De camera kan video's opnemen in maximale FullHD-kwaliteit met een frequentie van 30 frames per seconde. Ik wil graag de goede stabilisatie en dynamisch bereik annuleren.

Beeld
Beeld

Specificaties:

De Vivo V17 wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 665 octa-core processor in combinatie met een Adreno 610 GPU. De interne opslag varieert van 8GB tot 256GB en kan worden uitgebreid met een microSD-kaart tot 256GB. Hier is het mogelijk om 2 simkaarten tegelijk te plaatsen.

De smartphone draait op het Android 9 besturingssysteem, wordt constant geüpdatet en nodigt de gebruiker regelmatig uit om deze bij te werken.

Er is een 3,5 mm-aansluiting, evenals NFC. Om de batterij op te laden, is een USB Type C-poort vereist.

Aanbevolen: