Een Gratis Spraakkaart Verzenden

Inhoudsopgave:

Een Gratis Spraakkaart Verzenden
Een Gratis Spraakkaart Verzenden

Video: Een Gratis Spraakkaart Verzenden

Video: Een Gratis Spraakkaart Verzenden
Video: Send FREE SMS / VOICE SMS AND VOICE CALL BY COMPUTER 2024, Mei
Anonim

Een stemkaart is een originele manier om familieleden, vrienden of collega's te feliciteren bij elke gelegenheid. U hoeft niet te zoeken naar geschikte woorden voor felicitaties, op internet is er een mogelijkheid om een thematische felicitatie te kiezen en deze naar de geadresseerde te sturen.

Een gratis spraakkaart verzenden
Een gratis spraakkaart verzenden

Het is nodig

een computer die is aangesloten op internet

instructies:

Stap 1

Houd er rekening mee dat het op veel sites bij het zoeken op internet mogelijk is om spraakkaarten te verzenden, maar al deze diensten zijn betaald en vereisen het verzenden van sms-berichten. Daarom kunnen deze services alleen als voorbeeld worden gebruikt om een spraakwenskaart te maken. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld de link https://www.voicecards.ru/. Selecteer de categorie felicitaties en klik vervolgens op "Luister" om zelf een gesproken begroeting te maken.

Stap 2

Download de applicatie voor uw mobiele telefoon om een spraakkaart te verzenden. Volg hiervoor de link https://free-sms-box.ru/download/44. Selecteer uw telefoonmodel uit de tabel en klik op de link in de laatste kolom. Sluit de telefoon met een kabel aan op de computer, kopieer het gedownloade archief naar de map van de geheugenkaart. Voer het *.jar-bestand uit om de toepassing te installeren.

Stap 3

Maak uw eigen gesproken begroeting. Sluit hiervoor een microfoon aan op uw computer en voer vervolgens een programma uit voor het opnemen van geluid, bijvoorbeeld van een set standaardprogramma's, "Geluidsrecorder". Start de audio-opname met de knop op de werkbalk, neem uw begroetingstekst op.

Stap 4

Sla het resulterende bestand op uw computer op. Start vervolgens de Adobe Audition-toepassing. Voeg het opgenomen bestand toe aan de eerste soundtrack, verbind elke audio-opname met muziek als achtergrond als een extra track. Sla het resulterende audiobestand op in *.mp3-indeling.

Stap 5

Sluit de telefoon op een handige manier aan op de computer (met een kabel of met draadloze Bluetooth-technologie), kopieer het gemaakte audiobestand naar het telefoongeheugen. Maak vervolgens een nieuw multimediabericht en voeg daar een felicitatiebestand toe om een gesproken begroeting te verzenden. Selecteer de ontvanger van MMS, klik op "Verzenden".

Aanbevolen: