Een Bluetooth-headset Instellen

Inhoudsopgave:

Een Bluetooth-headset Instellen
Een Bluetooth-headset Instellen

Video: Een Bluetooth-headset Instellen

Video: Een Bluetooth-headset Instellen
Video: How To Connect A Bluetooth Headset To PS3 (Includes HQ Official Headset Setup) 2024, April
Anonim

Een Bluetooth-headset is een handig gespreksmiddel. Bovendien kan het zowel met een mobiele telefoon als met een computer worden gebruikt om via internet te communiceren. Maar om het te laten werken, moet het correct worden ingesteld.

Een bluetooth-headset instellen
Een bluetooth-headset instellen

instructies:

Stap 1

Als u uw bluetooth-headset moet verbinden met uw mobiele telefoon, volg dan de onderstaande stappen. Zet beide apparaten aan en zet de bluetooth headset in de zoekmodus. Afhankelijk van de fabrikant en het model vereist dit verschillende stappen. Meestal vereist dit tegelijkertijd het ingedrukt houden van de knop voor het beantwoorden van de oproep en het wiel voor het aanpassen van het volume. Maar het is beter om de instructies voor de headset te lezen om deze in de zoekmodus te zetten. Als het correct is ingeschakeld, knippert de bijbehorende indicator.

Stap 2

Schakel vervolgens de bluetooth-modus in de telefoon in. Open hiervoor het menu en selecteer het juiste item. Het wordt vaak "Apparaten aansluiten" genoemd. Selecteer daarna het item dat verantwoordelijk is voor het detecteren van nieuwe bluetooth-apparaten. Nadat u dit proces hebt voltooid, ziet u een lijst met gedetecteerde apparaten op uw telefoonscherm. Selecteer het item in de lijst dat overeenkomt met uw bluetooth-headset. Wanneer u om een code wordt gevraagd, voert u de cijfers in die in de instructies worden vermeld. Meestal is dit 0000.

Stap 3

Als u een Bluetooth-headset op uw computer moet aansluiten om op Skype te chatten, volgt u deze stappen. Schakel de headset in de detecteerbare modus. Voer daarna het programma op de computer uit om naar bluetooth-apparaten te zoeken. Als er een snelkoppeling "Bluetooth-omgeving" is, klik erop, zo niet - klik met de rechtermuisknop op het blauwe zakelijke Bluetooth-pictogram in het systeemvak (naast de klok) en selecteer "Bluetooth-omgeving openen" of "Apparaat toevoegen". Voer het Bluetooth-koppelingsproces uit.

Stap 4

Nu moet u Skype starten en configureren om met uw headset te werken. Open de applicatie-instellingen: Extra -> Opties -> Geluidsapparaten. Selecteer Bluetooth-audio in de velden Audio In en Audio Uit. Activeer de bluetooth-verbinding tussen de computer en de headset voordat u met de communicatie begint. Open hiervoor "Bluetooth Places" en dubbelklik op het headsetpictogram.

Aanbevolen: