Hoe Mms Aan Te Sluiten In Megafon

Inhoudsopgave:

Hoe Mms Aan Te Sluiten In Megafon
Hoe Mms Aan Te Sluiten In Megafon

Video: Hoe Mms Aan Te Sluiten In Megafon

Video: Hoe Mms Aan Te Sluiten In Megafon
Video: Просмотр ммс мегафон 2024, April
Anonim

Om mms te kunnen gebruiken (verzenden en ontvangen van videobestanden, afbeeldingen, melodieën en nog veel meer), moeten abonnees van elke telecomoperator speciale instellingen bestellen en activeren. In Megafon zijn er verschillende van dergelijke nummers waarmee u instellingen kunt bestellen.

Hoe mms aan te sluiten in Megafon
Hoe mms aan te sluiten in Megafon

instructies:

Stap 1

Een daarvan is het verkorte nummer 5049. Het is noodzakelijk om er een sms-bericht naar te sturen, waarvan de tekst het nummer 3 moet bevatten (om mms te activeren); u kunt ook het nummer 2 of 1 opgeven als u ook WAP- en internetinstellingen nodig hebt. Vergeet het abonneeservicenummer 0500 niet - u kunt het gratis bellen. Bel, wacht op het antwoord van de autoinformer of telefoniste en vertel hem vervolgens uw telefoonmodel. U kunt de benodigde instellingen op elk moment rechtstreeks op de Megafon-website krijgen. Ga hiervoor naar de sectie met de juiste naam en vul het aanvraagformulier in dat zich daar bevindt. Zodra u de mms-instellingen heeft ontvangen, slaat u deze op, anders kunt u de dienst niet gebruiken.

Stap 2

Abonnees van andere mobiele operators kunnen dergelijke instellingen ook bestellen. In Beeline is hiervoor een speciaal USSD-verzoek * 118 * 2 # voorzien, waarmee u tegelijkertijd instellingen voor de internetverbinding op uw telefoon kunt ontvangen. Het merk en model van uw mobiel wordt automatisch bepaald door de operator en de instellingen worden binnen een paar minuten na bestelling ontvangen. Om nieuwe gegevens op te slaan, moet u het wachtwoord 1234 invoeren (dit is standaard ingesteld). Trouwens, abonnees kunnen verbinding maken met andere Beeline-services door * 118 # te kiezen.

Stap 3

Voor MTS-klanten is het bestellen van MMS-instellingen ook beschikbaar via de website van de operator (bij gebruik van deze methode ontvangt de telefoon automatisch ook internetinstellingen). U hoeft alleen maar naar het menu "Help en service" te gaan en de kolom "MMS-instellingen" te selecteren. Vervolgens ziet u een veld - voer uw telefoonnummer in een zevencijferig formaat in. Houd er rekening mee dat de GPRS / EDGE-service eerst moet worden geactiveerd, want zonder deze is het ontvangen van berichten onmogelijk. Om het te activeren, kiest u het USSD-nummer * 111 * 18 #.

Aanbevolen: