Hoe Beëindigt U Een Overeenkomst Met MTS

Inhoudsopgave:

Hoe Beëindigt U Een Overeenkomst Met MTS
Hoe Beëindigt U Een Overeenkomst Met MTS

Video: Hoe Beëindigt U Een Overeenkomst Met MTS

Video: Hoe Beëindigt U Een Overeenkomst Met MTS
Video: Нагиев - пенсии, стих в Кремле (English subs) 2024, April
Anonim

Ben je van plan het nummer van MTS niet meer te gebruiken, dan kun je gewoon 183 dagen niet bellen of sms'en en mms'en vanaf een simkaart. Bij zo'n lange inactiviteit wordt het contract met de operator automatisch beëindigd. Maar als uw telefoon wordt onderhouden tegen een tarief met een maandelijks bedrag en een kredietlimiet heeft, moet u het contract met de operator beëindigen om onnodige kosten te voorkomen. Om MTS-service te weigeren, moet u een eenvoudige reeks acties volgen.

Hoe beëindigt u een overeenkomst met MTS
Hoe beëindigt u een overeenkomst met MTS

Het is nodig

Paspoort

instructies:

Stap 1

Neem contact op met het dichtstbijzijnde MTS-kantoor en laat de medewerker weten dat u MTS-diensten wilt weigeren. Geef uw nummer, gegevens op het contract en wacht tot de operator de afwezigheid van schulden op uw telefoon controleert.

Stap 2

Als je nummersaldo negatief blijkt te zijn, neem dan een bonnetje van de medewerker en betaal het benodigde bedrag via de kassier. Bij gebrek aan schulden aan MTS, een aanvraagformulier voor beëindiging van het contract bij de exploitant nemen.

Stap 3

Voer in het bovenste veld het nummer in dat u wilt weigeren. Vul dan uw achternaam, voornaam, patroniem en paspoortgegevens in. Vergeet niet een ander telefoonnummer achter te laten voor communicatie.

Stap 4

Vermeld vervolgens het nummer van uw persoonlijke account onder de overeenkomst en de datum van totstandkoming ervan. Als u deze gegevens niet meer weet, vraag dit dan na bij een medewerker.

Stap 5

Geef de juiste reden op voor het beëindigen van het contract met MTS. Geef als reden voor het weigeren van MTS-service aan: slechte communicatiekwaliteit, slechte service, verhuizen naar een andere regio, financiële problemen, overstappen naar een andere mobiele provider, de beslissing om een ander MTS-nummer te gebruiken of schuldaflossing na ontvangst van een claim.

Stap 6

Als u geld wilt overboeken van het nummer dat u weigert naar een andere MTS-rekening, vink dan het vakje aan over de wens om het restant als vooruitbetaling te doen en voer het gewenste telefoonnummer in het daarvoor bestemde veld in. Om geld op te halen bij de kassa, selecteert u de regel over de intentie om contant geld te ontvangen.

Stap 7

Om het saldo over te schrijven naar een bankkaart, vermeldt u uw volledige naam zoals deze op de kaart staat, de geldigheidsperiode, het nummer en de persoonlijke rekening in het overeenkomstige gedeelte van de aanvraag. Om geld over te maken naar een bankrekening die niet is gekoppeld aan een plastic kaart, geeft u de naam van de bank, BIC, KPP, afrekening, correspondent en persoonlijke rekeningnummers op.

Stap 8

Bevestig uw wens om MTS-diensten te weigeren door uw handtekening en datum te plaatsen. Nadat de werknemer het papier heeft geaccepteerd, moet u om een kopie van uw schriftelijke denial of service vragen.

Aanbevolen: