Een Ontvanger Voor Satelliet-tv Kiezen

Inhoudsopgave:

Een Ontvanger Voor Satelliet-tv Kiezen
Een Ontvanger Voor Satelliet-tv Kiezen

Video: Een Ontvanger Voor Satelliet-tv Kiezen

Video: Een Ontvanger Voor Satelliet-tv Kiezen
Video: How to watch digital channels without cable TV or satellite for FREE? 2024, April
Anonim

Het gemak van satelliet-tv kan nauwelijks worden overschat. De veelheid aan kanalen, de hoge kwaliteit van het inkomende signaal - het is geen toeval dat steeds meer tv-kijkers erover nadenken om een set satellietapparatuur te kopen. Maar voor degenen die besloten om te kopen, rijst meteen de vraag: welke apparatuur moet je kiezen?

Een ontvanger voor satelliet-tv kiezen
Een ontvanger voor satelliet-tv kiezen

instructies:

Stap 1

Een set apparatuur voor het ontvangen van satelliettelevisie bestaat uit een ontvangstantenne, een converter, een kabel en het belangrijkste en duurste onderdeel - een ontvanger. Het is aan de keuze van de ontvanger die uiteindelijk afhangt van welke zenders je kunt kijken.

Op dit moment zijn er verschillende grote satelliettelevisie-operators op de Russische markt - NTV +, Tricolor TV, Raduga TV, Orion Express, Platform HD. Bij het kiezen van een ontvanger moet u rekening houden met de diensten van welke operator u wilt gebruiken.

Stap 2

"NTV+". Om de kanalen van deze operator te bekijken, is een ontvanger geschikt die met Viaccess-codering kan werken. Merk op dat hoe meer verschillende coderingen de ontvanger ondersteunt, hoe meer satellieten hij kan gebruiken en hoe duurder hij is. De meeste ontvangers hebben een speciaal slot waarmee u extra modules kunt aansluiten om met verschillende coderingen te werken.

Stap 3

Driekleurige televisie. Er worden gespecialiseerde ontvangers gebruikt die met DRE-codering kunnen werken. Als alternatief is het mogelijk om een DRE-module aan te schaffen die in elke ontvanger met een CI-slot kan worden gestoken. Zo'n slot is ook beschikbaar op DRE-ontvangers, waarmee, naast de Tricrolor-tv-kanalen, de kanalen van andere operators kunnen worden bekeken, als er een geschikte module is.

Stap 4

"Regenboogtelevisie". Om zenders te ontvangen heb je een ontvanger nodig met een ingebouwde Irdeto-2 module of een ontvanger met een CI slot voor Irdeto-2 kaarten. Leveranciers van apparatuur raden aan om ontvangers met een ingebouwde toegangsmodule aan te schaffen.

Stap 5

Orion Express. Voor een CI slot heeft u een Irdeto toegangsmodule nodig of een ontvanger met ingebouwde module. Het is beter om een ontvanger te kiezen die Irdeto- en Irdeto-2-coderingen ondersteunt, waarmee u Orion Express- en Raduga-tv-kanalen kunt ontvangen.

Stap 6

"HD-platform". High-definition televisie. Je hebt een ontvanger nodig die met zo'n signaal kan werken, en een DRE Crypt-toegangsmodule voor een CI-slot. Houd er rekening mee dat om high-definition televisie te kunnen kijken, de tv over de juiste mogelijkheden moet beschikken.

Stap 7

De eenvoudigste ontvangers geven alleen de mogelijkheid om de kanalen van de geselecteerde operator te bekijken. Meer geavanceerde modellen hebben ingebouwde harde schijven en kunnen tv-programma's opnemen. Voor een betrouwbare werking wordt aanbevolen om de ontvangermodellen te selecteren die door een specifieke operator worden aanbevolen.

Aanbevolen: