Alle Voor- En Nadelen Van Huawei Mate X

Inhoudsopgave:

Alle Voor- En Nadelen Van Huawei Mate X
Alle Voor- En Nadelen Van Huawei Mate X

Video: Alle Voor- En Nadelen Van Huawei Mate X

Video: Alle Voor- En Nadelen Van Huawei Mate X
Video: Huawei Mate X ОБЗОР 2024, April
Anonim

De Huawei Mate X is de eerste opvouwbare smartphone van Huawei met een uiterst interessant design. Maar is het de aandacht van de consument waard?

Alle voor- en nadelen van Huawei Mate X
Alle voor- en nadelen van Huawei Mate X

Ontwerp

Het scherm is een van de elementen die de aandacht trekt. Het is erg groot, 8 inch, en vouwt plat.

Beeld
Beeld

Uitgeklapt is de smartphone ongelooflijk dun - slechts 5,4 mm. Het is heel gemakkelijk om het in deze positie in je hand te houden, maar het gewicht van het apparaat is vrij groot - 295 gram. In de gevouwen positie bereikt de dikte 11 mm, wat ook een acceptabele waarde blijft. Sommige smartphones uit de Samsung Galaxy lijn hebben een dikte van 12 mm.

Beeld
Beeld

Het bovenpaneel herbergt een simkaartsleuf. Een van hen kan echter worden gebruikt voor microSD. De luidspreker en de connector voor het opladen en overbrengen van USB Type-C-informatie zijn te zien aan de onderkant van de telefoon.

Beeld
Beeld

De vingerafdruksensor is niet ingebouwd in het scherm en zit niet aan de achterkant, zoals de fabrikant dat meestal doet. Er is een apart gebied voor toegewezen in de buurt van de volumeknop. Je hoeft er alleen maar je vinger op te leggen, waarna hij wordt ontgrendeld. Het werkt zelfs met het scherm uit. Tegelijkertijd leest de scanner geen natte vingers.

De hoofdcamera bevindt zich op het achterpaneel bij de vouw. Bovendien is het gemaakt van metaal en laat het geen vingerafdrukken of sporen achter. Maar vergeet niet dat de hoes niet in de set zit; in andere winkels kan deze vanwege de ongebruikelijke grootte en structuur niet als geheel worden gekocht. Het is kwetsbaar; als het zelfs van een lage hoogte valt, zal het barsten of zelfs breken. Je kunt het niet in je zak dragen met sleutels of kleingeld - het scherm is heel gemakkelijk te krassen.

Beeld
Beeld

Camera

Er is hier geen camera aan de voorkant. De ontwikkelaar maakt een grote vooroordeel in uiterlijk, dus de hoofdcamera onderscheidt zich hier niet van de rest van de vlaggenschipcamera's. De hoofdlens heeft een diafragma van 40 MP f/1.8. Het is noodzakelijk voor het verkrijgen van foto's van hoge kwaliteit met een groot kleurenpalet en een goede focus. De tweede ultragroothoeklens is 16 MP en is vereist voor een grotere dekking. Met zijn hulp wordt het beeld breder en groter.

De derde lens heeft 8 MP en is nodig voor zoom. Het werkt relatief goed - er verschijnt geen sterke ruis, pixels blijven behouden.

Beeld
Beeld

Specificaties:

De Huawei Mate X wordt aangedreven door een acht-core HiSilicon Kirin 980-processor in combinatie met een Mali-G76 MP10 GPU. Het RAM-geheugen is 8 GB, het interne geheugen is 512 GB. Het is uit te breiden met een microSD-kaart. De batterij is zeer ruim en heeft 4500 mAh, wat voldoende is om de smartphone de hele dag actief te gebruiken. Er is geen fastfood-modus. Helaas ondersteunt de telefoon geen 5G.

Aanbevolen: