De Beste Smartphones Van

Inhoudsopgave:

De Beste Smartphones Van
De Beste Smartphones Van

Video: De Beste Smartphones Van

Video: De Beste Smartphones Van
Video: Dit zijn de beste smartphones van november 2021 | SmartphoneMan koopwijzer 2024, Mei
Anonim

Er zijn tegenwoordig enorm veel smartphones op de markt. Het is buitengewoon moeilijk voor een gewone consument om alle modellen te begrijpen. Dankzij de gepresenteerde beoordelingen wordt het kiezen van een smartphone eenvoudiger.

smartphones
smartphones

De beste smartphones in verschillende categorieën of de beste die er zijn

Dergelijke complexe apparaten als moderne smartphones hebben een zeer grote lijst met technische kenmerken. Sommige modellen hebben misschien de beste camera, terwijl andere het meeste RAM hebben. Sommige hebben een supersnelle processor, terwijl andere een "onverwoestbare" behuizing hebben. Misschien zijn er smartphones waarin alles het beste is, en misschien die waarin alles uitstekend is, maar tegen een redelijke prijs. Overweeg een van de top tien ranglijsten van smartphones.

10 populairste vlaggenschepen van 2017

Laten we beginnen met smartphones - nieuwe producten, op een andere manier vlaggenschepen, waarin elk van de fabrikanten de modernste technologieën presenteert aan potentiële kopers. Laten we populaire modellen vergelijken.

In 2017 werd de Iphone 7 plus de beste smartphone. Het langverwachte model trok de fans van dit merk aan vanwege de uitstekende kwaliteit, een dubbele camera met afbeeldingen van hoge kwaliteit, zoals altijd, stijlvol ontwerp en goede hardware. De prijs is natuurlijk, net als andere modellen, vrij hoog.

De tweede positie wordt ingenomen door de Samsung Galaxy S8, waarin veel moderne ontwikkelingen zijn verwerkt. Een dubbele camera met optische stabilisatie, waterdichte bescherming, verschillende vingerafdruk-, oog- en gezichtsscanners zullen fans van smartphones van dit merk niet onverschillig laten. Galaxy werkt op Android en staat niet voor niets in de top van de beste.

Sony Xperia XZ Premium staat op de derde plaats met zijn ultra HD-scherm met de hoogst mogelijke resolutie onder smartphones op dit moment - 3840 * 2160 pixels, een krachtige camera met laser-autofocus en andere toeters en bellen. Werkt op het Android 7.0-besturingssysteem. Niet voor niets werd hij erkend als een van de besten.

Huawei P 10 op de 4e plaats. In samenwerking met Leica verschijnen er moderne lenzen op de smartphone, met behulp waarvan je schitterende foto's voor je telefoon krijgt. Ook de rest van de kenmerken zijn van een hoog niveau.

HTC U 11 staat op de 5e plaats. De body van de smartphone is gemaakt van glas, chique design, hoge schermresolutie, een innovatieve matrix voor superrealistische foto's en nog veel meer is verzameld in dit model.

Nummer 6 in de ranglijst is Xiaomi Mi6. Een rijke glazen body, een zeer krachtige processor op acht cores, zes gigabyte RAM en een prachtige dual lens camera met veel instellingen maken dit model zeer aantrekkelijk.

OnePlus 3T staat op de zevende plaats. Het is gepositioneerd als een gaming-gadget met een hoge schermresolutie, een krachtige batterij waarmee je lang kunt spelen zonder op te laden. Daarnaast beschikt het model over 6 GB RAM, een goede camera en een "vliegend" systeem.

Meizu MX6 nam de achtste positie in de ranglijst van de beste smartphones van 2017 in met een ruime batterij, met een goede camera, die een Sony autofocuslens en 4 lenzen gebruikt. Verder beschikt de smartphone over snelladen, een vingerafdrukscanner en andere features.

De voorlaatste, negende lijn werd ingenomen door de dunste in de Asus ZenFone 3 Zoom-lijn met zijn ongelooflijk krachtige batterij van maar liefst 5000 mAh, met een uitstekende camera met een enorm aantal modi en functies in goede prestaties. In termen van autonomie van het werk heeft het geen gelijke.

De nieuwste meest populaire top-end smartphone ZTE Nubia Z11 mini s is zeer stijlvol en goedkoop in een metalen behuizing met een ongelooflijke 23 MP camera met autofocus, een 5,2-inch scherm, een ruime batterij en een krachtige processor. Dit is het topvlaggenschip dat we in 2017 hebben gekregen.

Beoordeling van de beste smartphones volgens gebruikersrecensies

Afgaande op de beoordelingen ziet de beoordeling er een beetje anders uit.

  1. Samsung Galaxy Note 8 64GB,
  2. OnePlus 5T 128GB
  3. Apple iPhone X 64GB
  4. ASUS ZenFone 3 Zoom ZE553KL 64Gb
  5. LG V30 +
  6. Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
  7. Meizu Pro 7 Plus 64GB
  8. Xiaomi Mi Note 3 64Gb
  9. Eer 9 4GB / 64GB
  10. Huawei Mate 10

De beste smartphones door verschillende parameters

Van die modellen die op puur Android draaien zijn de Samsung Galaxy S8 en S8+ te onderscheiden. De OnePlus 3T wordt beschouwd als de beste goedkope Android-smartphone. Honor 8 onderscheidt zich van de beste smartphones op het gebied van "kosten / prestaties". De Samsung Galaxy A3 werd erkend als de beste kleine smartphone.

Aanbevolen: