Hoe Stuur Ik Een Sms Naar Israël

Inhoudsopgave:

Hoe Stuur Ik Een Sms Naar Israël
Hoe Stuur Ik Een Sms Naar Israël

Video: Hoe Stuur Ik Een Sms Naar Israël

Video: Hoe Stuur Ik Een Sms Naar Israël
Video: PERGAMOS HOLD STRAK ZEVEN KERKEN OPENBARING DOORBRAAK OVERWINNING HITTHEMARKTV 2024, April
Anonim

Bijna elke dag moet elke mobiele gebruiker een sms-bericht sturen naar vrienden, familieleden of kennissen. Het is een betaalbaar, snel en effectief middel om met mensen te communiceren wanneer er geen mogelijkheid is om te bellen of persoonlijk af te spreken. Soms is het nodig om een sms naar een ander land te sturen, bijvoorbeeld naar Israël.

Hoe stuur ik een sms naar Israël
Hoe stuur ik een sms naar Israël

instructies:

Stap 1

Een van de beschikbare opties is het verzenden van een bericht via e-mail. Geef hiervoor in de hoofdtekst van de brief uw login en wachtwoord, het telefoonnummer waarnaar het bericht wordt verzonden, de naam van de afzender en de tekst van het bericht zelf. Let op de codering van de letters, namelijk windows-1251, koi8-r of UTF-8. De naam van de afzender kan van alles zijn.

Stap 2

Als u zich geen zorgen wilt maken over mogelijke problemen bij het verzenden van een bericht, kunt u gewoon de operator bellen en het bericht en de contacten van de abonnee aan hem dicteren of per e-mail verzenden.

Stap 3

Wanneer u een bericht naar Israël verzendt, kunnen er problemen met de code ontstaan, dus als u zelf een sms verzendt vanaf uw mobiele telefoon, kiest u het formaat +972, gevolgd door het netnummer en het abonneenummer. Als u een contactnummer heeft, bijvoorbeeld 054 789 23 78 (in plaats van 054 kan dit 052) zijn, en u wilt er een SMS-bericht naar sturen, dan moet u +972 54 789 23 78 bellen. Verwijder nul en voeg de landcode toe.

Stap 4

Er zijn ook veel programma's voor het verzenden van gratis sms-berichten naar Israël en een aantal andere landen. Zoek het juiste programma op internet en download het downloadbestand (vergeet niet dat veel services "wormen" hebben en controleer daarom het programma op virussen voordat u het downloadt en voordat u het gedownloade programma op uw computer start).

Start het programma en zoek het gegevensinvoervenster - u kunt de getypte berichttekst erin kopiëren of direct schrijven. Het aantal karakters is beperkt, dus voer je bericht in brokken in. Met de programma's kunt u het formaat kiezen voor het verzenden van sms - in het Russisch of met Latijnse transcriptie.

Stap 5

Klik op "Voltooien" en voer het telefoonnummer van de abonnee in internationaal formaat in. Nadat de service het heeft gecontroleerd, klikt u op "Verzenden" en wacht u op het systeembericht over het plaatsen van SMS in de verzendwachtrij. In sommige programma's kunt u een SMS-bezorgingsmelding instellen, in dit geval selecteert u in het onderste veld het menu "Service" en vinkt u het selectievakje "Bezorging melden aan nummer" aan - voer uw nummer in het internationale formaat in.

Aanbevolen: