Hoe Wifi Kan Worden Geconfigureerd Op Een PDA

Inhoudsopgave:

Hoe Wifi Kan Worden Geconfigureerd Op Een PDA
Hoe Wifi Kan Worden Geconfigureerd Op Een PDA

Video: Hoe Wifi Kan Worden Geconfigureerd Op Een PDA

Video: Hoe Wifi Kan Worden Geconfigureerd Op Een PDA
Video: Cara mengkoneksikan PDA NEC pada wifi 2024, Mei
Anonim

Moderne computertechnologie maakt het eenvoudig om uw eigen draadloze netwerken te creëren en te configureren. Dit is erg handig als je constant laptops, communicators of PDA's gebruikt.

Hoe wifi kan worden geconfigureerd op een PDA
Hoe wifi kan worden geconfigureerd op een PDA

Noodzakelijk

Wifi router

instructies:

Stap 1

Pak een wifi-router. Deze apparatuur moet voldoen aan de bedrijfsparameters van de draadloze adapters van de apparaten die u in uw draadloze thuisnetwerk wilt opnemen. Lees de instructies voor laptops en PDA's. Ontdek met welke soorten beveiliging ze kunnen werken.

Stap 2

Sluit de geselecteerde Wi-Fi-router aan op netstroom. Sluit de internetverbindingskabel aan op het apparaat. Hiervoor moet u een WAN-, internet- of DSL-connector gebruiken.

Stap 3

Als de Wi-Fi-router toegang tot de instellingen via een draadloos kanaal ondersteunt, zet u de laptop aan en maakt u verbinding met het toegangspunt dat door de draadloze apparatuur is gemaakt.

Stap 4

Voer in de adresbalk van de webbrowser het wifi-IP van de router in. Vul de velden Login en Password in met de vereiste waarden. Klik op de knop Aanmelden om het hardware-instellingenmenu te openen. Open het menu Internet (WAN) en configureer de internetverbinding. Zorg ervoor dat de volgende functies actief zijn: NAT, Firewall en DHCP. Sla uw internetverbindingsinstellingen op.

Stap 5

Open nu het Wi-Fi-menu (Wireless Config). Wijzig de instellingen van het draadloze toegangspunt zodat andere apparaten er verbinding mee kunnen maken. Als u van plan bent een PDA te gebruiken, is het raadzaam om het beveiligingstype WEP of WPA-Personal te kiezen. Omdat met de nieuwere en veiligere typen codering "Palmcaps" mogelijk niet werken.

Stap 6

Zet uw PDA aan. Open het instellingenmenu van uw draadloze adapter. Klik op de knop Toevoegen. Voer de kenmerken in van het draadloze toegangspunt dat door de wifi-router is gemaakt. Zorg ervoor dat u het juiste netwerkwachtwoord invoert en selecteer het type beveiliging dat u gebruikt. Maak verbinding met een Wi-Fi-hotspot. Controleer of uw PDA is verbonden met internet.

Aanbevolen: