Hoe Foto's Van De IPhone Te Downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe Foto's Van De IPhone Te Downloaden
Hoe Foto's Van De IPhone Te Downloaden

Video: Hoe Foto's Van De IPhone Te Downloaden

Video: Hoe Foto's Van De IPhone Te Downloaden
Video: How to Transfer Photos from iPhone to Computer 2024, Mei
Anonim

De iPhone bestaat nog maar een paar jaar, maar miljoenen maken er al gebruik van. Een van de andere voordelen is een redelijk acceptabele kwaliteit van foto's. Het is echter niet betrouwbaar om ze alleen op uw telefoon op te slaan, dus u kunt foto's van de iPhone naar uw computer overbrengen.

Hoe foto's van de iPhone te downloaden
Hoe foto's van de iPhone te downloaden

instructies:

Stap 1

Maak een paar foto's als je ze nog niet op je apparaat hebt staan. Foto's verschijnen onmiddellijk in de app-galerij Foto's, in het gedeelte Camerarol.

Stap 2

Verbind je iPhone met je computer met de meegeleverde USB-kabel. Wacht tot het apparaat wordt gedetecteerd door de computer. U hoeft iTunes of andere software niet te gebruiken. Als u ooit foto's van een digitale camera naar een computer hebt overgebracht, zal de procedure u bekend voorkomen. De computer herkent de iPhone als digitale camera.

Stap 3

Maak een nieuwe map op uw computer waar uw iPhone-foto's worden gekopieerd. Open Deze computer, zoek uw aangesloten Apple iPhone. Dubbelklik op het apparaatpictogram, kopieer de foto's die u nodig hebt in de map die wordt geopend. Verplaats ze naar de map die u eerder hebt gemaakt.

Stap 4

Er kunnen zich problemen voordoen bij het overzetten van foto's. De telefoon geeft bijvoorbeeld een foutmelding. Als dit gebeurt, start u uw iPhone opnieuw op en probeert u het opnieuw. Soms hebben de foto's na het kopiëren een ongebruikelijke resolutie. Speciale programma's zoals Tansee iPhone Transfer Photo helpen hierbij.

Stap 5

Maar hoe zit het met de foto's die niet door de iPhone zijn gemaakt, maar erop zijn geüpload? Dergelijke bestanden worden opgeslagen in de sectie "Fotoarchief". Houd er rekening mee dat de afbeelding vóór aankomst door iTunes is verwerkt en daarom een bepaald formaat en inferieure kwaliteit heeft. Gebruik de Screenshot-functie om dergelijke foto's van de iPhone te downloaden.

Stap 6

Open hiervoor de afbeelding die u nodig hebt, maak er een foto van door tegelijkertijd op de Home- en Power-knop te drukken. Nu verschijnt de afbeelding in het gedeelte "Camerarol" en kunt u deze op dezelfde manier naar uw computer kopiëren als gewone foto's.

Aanbevolen: