Hoe ITunes Naar IPhone Te Uploaden

Inhoudsopgave:

Hoe ITunes Naar IPhone Te Uploaden
Hoe ITunes Naar IPhone Te Uploaden

Video: Hoe ITunes Naar IPhone Te Uploaden

Video: Hoe ITunes Naar IPhone Te Uploaden
Video:  ♫ ♫ How to Transfer Music From iTunes to iPhone, iPad ♫ ♫ 2021 2024, Mei
Anonim

ITunes en iTunes Store worden vaak door elkaar gebruikt. iTunes is een mediaspeler van Apple Inc. en wordt gratis verstrekt aan gebruikers van Mac OS X en Microsoft Windows. Terwijl de iTunes Store een online multimediawinkel is.

Hoe iTunes naar iPhone te uploaden
Hoe iTunes naar iPhone te uploaden

instructies:

Stap 1

Daarom kunt u in Apple iPhone-modellen 2G, 3G, 3GS en 4 iTunes niet downloaden, omdat het is ontworpen voor computerplatforms. Op je telefoon vervangt iTunes je gewone iPod voor het luisteren naar muziek en podcasts en voor het bekijken van video's die van iTunes zijn gedownload vanaf je computer.

Stap 2

In zowel iPad- als iPad 2-versies lijkt de iPod-toepassingsinterface sterk op computer iTunes, samen met het menu aan de linkerkant en de schijfhoezen, maar dit is slechts een marketingtruc. Zelfs op een tablet voert de iPod-app dezelfde functies uit als op een communicator. Dit is luisteren naar muziek en audioboeken, films en clips kijken, songteksten lezen.

Stap 3

Tegelijkertijd is er in het iOS-besturingssysteem dat op de iPhone van elke versie is geïnstalleerd, een standaard iTunes-applicatie die toegang biedt tot de aankoop van muziek en films in de iTunes Store. De ITunes-toepassing heeft de extensie *.ipa en kan niet overal worden geïnstalleerd, omdat deze standaard in elke firmware is opgenomen. Als je het dringend nodig hebt, maar iTunes op geen van de iPhone-desktops kunt vinden, is de firmware mogelijk beschadigd (na het uitvoeren van een ontgrendel- of jailbreak-procedure). In een dergelijke situatie is de telefoon onstabiel en moet u eerst de telefoon flashen naar een andere huidige firmware, terwijl u deze terugzet naar de fabrieksinstellingen en alle inhoud van de iPhone verwijdert. In de praktijk zijn gevallen van het verdwijnen van de iTunes-applicatie uit de reeks standaardprogramma's echter uiterst zeldzaam en worden ze meestal geassocieerd met een onjuiste installatie van een ontgrendeling of inconsistent hacken van de iPhone-firmware.

Stap 4

In Rusland werkt de iTunes Store officieel niet, dus voor Russen heeft deze applicatie op de iPhone, iPod Touch en iPad geen enkele zin. Wanneer u de iTunes-toepassing op de iPhone probeert te openen met een internetverbinding, zal het programma u informeren dat "dit land niet wordt ondersteund door de merkwinkel".

Aanbevolen: