IPhone 7: Welke Droomtelefoon Is Het?

Inhoudsopgave:

IPhone 7: Welke Droomtelefoon Is Het?
IPhone 7: Welke Droomtelefoon Is Het?

Video: IPhone 7: Welke Droomtelefoon Is Het?

Video: IPhone 7: Welke Droomtelefoon Is Het?
Video: АКТУАЛЕН ЛИ IPHONE 7 В 2021 ГОДУ? НА СКОЛЬКО ЕГО ХВАТИТ? 2024, Mei
Anonim

Het uiterlijk van de 7e generatie iPhone in de gratis verkoop werd gekenmerkt door een echte schok - gepassioneerde fans van het merk kopen, ondanks de zeer hoge prijs, de telefoon, bovendien kopen ze hem zeer actief …

iPhone 7: wat is het
iPhone 7: wat is het

Het is moeilijk om te zeggen wat waar is en wat niet waar is op de foto's vanaf het begin van de verkoop van de nieuwe iPhone. Waarschijnlijk waren de meeste van degenen die in enorme rijen stikten en meerdere telefoons kochten gewoon ingehuurde acteurs, maar het feit is dat er interesse is in het model.

iPhone 7: groter, hoger, sneller

En het is ook nog mooier, het smaakt naar dezelfde "appeltelers". Deze keer is de iPhone ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar de meest gewenste door kopers is zwart. De iPhone 7 en iPhone 7+ zien er zeer solide uit in een glanzende of matte afwerking. De vorm, afmetingen, in vergelijking met het vorige model 6, zijn praktisch niet veranderd.

Een andere belangrijke innovatie is de stof- en vochtbescherming. Je moet echter niet met je telefoon zwemmen of hem in een kolenmijn gooien. Volgens beschermingsnormen zal de iPhone 7 een klein onderwateravontuur van maximaal 30 minuten overleven, maar officieel wordt verklaard dat de garantie dergelijke problemen niet dekt. Daarnaast is de nieuwe iPhone 7 sterker dan zijn jongere broer, maar het is niet aan te raden om hem te laten vallen.

Een interessante verandering - de hoofdknop is niet langer mechanisch. Nu wordt zijn werk gesimuleerd door een ingebouwde vibratiemotor, die ook verantwoordelijk is voor veel effecten, waaronder game-effecten.

Ja, de smartphone is sneller geworden, gebruikers die het nieuwe product hebben getest, posten graag screenshots van de resultaten die echt behoorlijke cijfers laten zien.

Degenen die graag op internet surfen, zullen iPhone 7 verheugen met de ondersteuning van de nieuwste generatie LTE, die het mogelijk maakt om zelfs echt grote bestanden in de kortst mogelijke tijd over te zetten (waar deze standaarden worden ondersteund door de operator).

iPhone 7: hier komt het probleem

Maar je kunt met de iPhone 7 niet lang op internet zitten, of je kunt geen moderne games spelen. Opgemerkt wordt dat in een dergelijke situatie de batterij van de telefoon slechts ongeveer 4-5 uur meegaat.

De iPhone 7 heeft niet de gebruikelijke bedrade hoofdtelefoonaansluiting, wat voor veel gebruikers een probleem is. De fabrikant past een eigen adapter van Ligthning toe op een minijack, wat de situatie niet verlicht, want tijdens het opladen kun je niet meer naar muziek luisteren via een koptelefoon. De oplossing voor dit nieuwe probleem is een dockingstation voor een vrij hoge prijs. Apple-vertegenwoordigers raden echter aan om hun draadloze merkhoofdtelefoons te kopen.

Ook de camera van de iPhone 7 viel niet erg in de smaak bij de gebruikers, te oordelen naar de presentaties waren de verwachtingen waarschijnlijk te hooggespannen, maar kwamen ze niet uit.

Moet ik een iPhone 7 kopen?

Natuurlijk zijn de iPhone 7 en iPhone 7+ een moderne, krachtige, mooie smartphone, maar het is moeilijk te zeggen dat er niets vergelijkbaars of beters is geïmplementeerd in de modellen van de concurrenten. Bovendien, wanneer u besluit een iPhone 7 te kopen, moet u begrijpen dat u door te betalen voor de aankoop niet alleen geld geeft voor goede hardware, maar ook voor een krachtige reclamecampagne.

Aanbevolen: