Hoe Van Geluid Te Wisselen

Inhoudsopgave:

Hoe Van Geluid Te Wisselen
Hoe Van Geluid Te Wisselen

Video: Hoe Van Geluid Te Wisselen

Video: Hoe Van Geluid Te Wisselen
Video: Geluiden onder de motorkap die u niet mag negeren | AUTODOC 2024, April
Anonim

Als u gewend bent naar muziek te luisteren en films te kijken in de Winamp-speler, kunt u het geluid, dat wil zeggen de audiotracks, omschakelen door slechts drie toetsen in te drukken. Bovendien moet u mogelijk audio van het ene bestand naar het andere, van het ene apparaat naar het andere, overschakelen.

Hoe van geluid te wisselen
Hoe van geluid te wisselen

Noodzakelijk

Winamp-speler

instructies:

Stap 1

Selecteer alle audiobestanden die u wilt beluisteren op deze videospeler. Dubbelklik op de rechtermuisknop om de speler aan te zetten. Om het geluid te wijzigen, klikt u met de rechtermuisknop op het geopende venster (in het midden). Selecteer in de kolom die verschijnt Audiotrack in de lijst. Beweeg de muiscursor naar Audio Track en klik op het volgende geselecteerde bestand, dat in de kolom ernaast zal verschijnen. Dit zal u helpen het geluid om te schakelen en het volgende bestand te selecteren om in de speler af te spelen.

Stap 2

Als u het geluid van het ene geopende bestand naar het andere moet schakelen, hoeft u alleen maar het venster te activeren. Maar in de regel, met een open venster, waar het geluid in principe niet kan worden uitgeschakeld, wordt het parallel met andere bronnen afgespeeld.

Stap 3

Om van apparaat te wisselen, moet u degene selecteren die u nodig heeft in het menu "Configuratiescherm", bijvoorbeeld de luidsprekers die zijn geïnstalleerd en aangesloten op uw computer.

Aanbevolen: