Hoe Van Nummer Te Wisselen In De Speler

Inhoudsopgave:

Hoe Van Nummer Te Wisselen In De Speler
Hoe Van Nummer Te Wisselen In De Speler

Video: Hoe Van Nummer Te Wisselen In De Speler

Video: Hoe Van Nummer Te Wisselen In De Speler
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, April
Anonim

Als je een vreemde taal kent, dan weet je waarschijnlijk dat het kijken naar films in de originele voice-acting een apart genoegen is. De rest, van wie de meerderheid, moet genoegen nemen met nasynchronisatie. En daarom is het niet verwonderlijk dat elke zichzelf respecterende videospeler functionaliteit heeft om van track te wisselen.

Hoe van nummer te wisselen in de speler
Hoe van nummer te wisselen in de speler

instructies:

Stap 1

In jetAudio kan de track op verschillende manieren worden geschakeld. De eerste methode is om met de rechtermuisknop op de afbeelding te klikken, Audio te selecteren in het menu dat wordt geopend en vervolgens de gewenste track te selecteren, of gewoon Audio wijzigen om naar de volgende track in de lijst te gaan. Ten tweede - klik op de sneltoetsen Ctrl + Shift + L of Ctrl + Shift + Alt + L, het effect als u erop drukt, is hetzelfde als wanneer u het item Audio wijzigen had geselecteerd.

Stap 2

Media Player Classic is ook op twee manieren toegankelijk. Klik eerst op het menu-item Afspelen> Audio en selecteer vervolgens de gewenste audiotrack. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op de afbeelding, selecteer Audio in de lijst die verschijnt en selecteer vervolgens de gewenste track.

Stap 3

Klik in KMPlayer met de rechtermuisknop ergens in de speler, selecteer in het vervolgkeuzemenu "Audio"> "Select Stream" en selecteer vervolgens - als u alleen naar het volgende nummer wilt overschakelen - "Audio Streams" (als u druk op de Ctrl + X, hetzelfde zal gebeuren) of de gewenste track.

Stap 4

Klik in Light Alloy ergens anders dan op het videobeeld met de rechtermuisknop. Anders verbergt het programma eenvoudig het instellingenpaneel. Selecteer in de lijst die verschijnt "Geluid"> "Selecteer audiotrack" en vervolgens - de gewenste track.

Stap 5

Er zijn ook twee manieren om van audiotrack te wisselen in VLC Media Player. Eén - klik op het menu-item "Audio"> "Audiotrack" en selecteer vervolgens de gewenste track of klik op "Uitschakelen" als u de video volledig zonder geluid wilt verlaten. Ten tweede - klik met de rechtermuisknop op de werkbalk, het tijdelijke paneel of de afbeelding, selecteer vervolgens "Audio" en ga op dezelfde manier te werk als bij de eerste methode.

Stap 6

Klik in Winamp met de rechtermuisknop op de afbeelding (zorg ervoor dat het tabblad "Video" is geselecteerd), selecteer in de lijst die verschijnt "Audiotrack" en vervolgens de gewenste track.

Aanbevolen: