Hoe Van Audiotrack Te Wisselen

Inhoudsopgave:

Hoe Van Audiotrack Te Wisselen
Hoe Van Audiotrack Te Wisselen

Video: Hoe Van Audiotrack Te Wisselen

Video: Hoe Van Audiotrack Te Wisselen
Video: How to Add External Audio Language Track to a Video or Movie in VLC Player 2024, April
Anonim

Om van de ene audiotrack naar de andere over te schakelen, bijvoorbeeld van dubbing naar de originele voice-acting, zijn in de meeste gevallen een paar muisklikken voldoende. Er zijn echter veel videospelers en soms is het niet duidelijk waar je precies moet klikken.

Hoe van audiotrack te wisselen
Hoe van audiotrack te wisselen

instructies:

Stap 1

Klik in Media Player Classic op het menu-item Afspelen -> Audio en selecteer de gewenste track in het menu dat wordt geopend. De tweede manier is om met de rechtermuisknop op de afbeelding te klikken en in het menu dat wordt geopend, Audio te selecteren en vervolgens de gewenste track.

Stap 2

Er zijn twee manieren om de audiotrack in KMPlayer te wijzigen. Klik eerst met de rechtermuisknop op de afbeelding van de video die wordt afgespeeld en klik in het menu dat verschijnt op "Audio" -> "Streamselectie". Selecteer vervolgens een van de bestaande tracks. Ten tweede - druk op de sneltoetsen Ctrl + X. Van alle videospelers die in dit artikel worden beschreven, presteerde Kmplayer het beste.

Stap 3

Klik in Windows Media Player op het menu-item "Afspelen" -> "Geluid en gedubde nummers" en selecteer vervolgens het gewenste nummer. Het wordt ten zeerste afgeraden om films te kijken in deze speler, in sommige gevallen is het gewoon niet in staat om de aanwezigheid van audiotracks te detecteren.

Stap 4

Klik in de VLC-speler op het menu-item "Audio" -> "Audiotrack" en klik uit de voorgestelde tracks op de gewenste. Als u met de rechtermuisknop op de afbeelding klikt, kunt u in het menu dat verschijnt ook dezelfde items vinden: "Audio" -> "Audiotrack", waarmee u de soundtrack kunt wijzigen.

Stap 5

Klik in Winamp met de rechtermuisknop op de afbeelding van de film die wordt afgespeeld en selecteer in het menu dat wordt geopend Audiotrack en vervolgens de gewenste track.

Stap 6

Klik in de Light Alloy-speler met de rechtermuisknop op de plaats van het programma dat geen invloed heeft op het weergavegebied en selecteer in het menu dat wordt geopend "Geluid" -> "Switch audiotrack". Als alternatief kunt u de sneltoets "/" gebruiken.

Stap 7

JetAudio is op twee verschillende manieren toegankelijk. Klik eerst met de rechtermuisknop op het videobestand dat wordt afgespeeld en klik in het menu dat wordt geopend op Audio en selecteer vervolgens de gewenste audiotrack. Ten tweede - druk op de sneltoetsen Ctrl + Shift + L of Ctrl + Shift + Alt + L.

Aanbevolen: