Hoe De Schrijfsnelheid Te Verlagen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Schrijfsnelheid Te Verlagen?
Hoe De Schrijfsnelheid Te Verlagen?

Video: Hoe De Schrijfsnelheid Te Verlagen?

Video: Hoe De Schrijfsnelheid Te Verlagen?
Video: WE KRIJGEN TE MAKEN MET SPECTACULAIR STERKE STROMING OP DE NEDERRIJN! #41 2024, Mei
Anonim

De schrijfsnelheid van schijven in een computerstation kan worden gewijzigd met speciale software. Veel hangt af van deze parameter, inclusief de kwaliteit van de opgenomen bestanden zelf.

Hoe de schrijfsnelheid te verlagen?
Hoe de schrijfsnelheid te verlagen?

Noodzakelijk

een programma voor het branden van schijven

instructies:

Stap 1

Download een programma om schijven op uw computer te branden. U kunt Nero gebruiken - het is best handig in gevallen waarin u niet alleen een programma nodig hebt voor het branden van bestanden, maar ook extra functionaliteit voor het werken met multimediabestanden en schijfkopiebestanden. Het nadeel van dit programma is de prijs. Hier kunt u de aankoop betalen of gratis alternatieve hulpprogramma's gebruiken, bijvoorbeeld CD Burner XP.

Stap 2

Download het op de officiële website van de ontwikkelaar, installeer het op uw computer en ga verder met het branden van de schijf. Verder zal de volgorde voor alle software met vergelijkbare functionaliteit bijna hetzelfde zijn.

Stap 3

Maak een project om bestanden op schijf te branden. Houd ook rekening met de grootte ervan - de grootte van de opgenomen bestanden mag deze niet overschrijden. Nadat het opnameproject is gemaakt, gaat u naar de instellingen van de opnameparameters. Ze openen na voltooiing van het toevoegen van bestanden met een aparte menuknop.

Stap 4

Specificeer het gewenste rijsnelheidsniveau. Als u een schijfmodel heeft dat oud genoeg is of bestanden moet opnemen met maximale kwaliteit en minimaal gegevensverlies, gebruik dan een lage schrijfsnelheid, maar houd er rekening mee dat het proces veel langer duurt dan u had verwacht.

Stap 5

Stel zo nodig de computer in om uit te schakelen wanneer de opname is voltooid, maar het is het beste om het vakje aan te vinken om automatisch de opgenomen bestanden te controleren om er zeker van te zijn dat het kopiëren op de juiste manier is gedaan.

Stap 6

Start het proces van het schrijven van bestanden met de opgegeven snelheid. Pas indien nodig de instelling van deze parameter toe in het standaardmenu van het programma. Als u een schijf gaat branden met standaard Windows-hulpprogramma's, stelt u de snelheid in de schijfparameters in.

Aanbevolen: