Wifi Delen Vanaf Je Telefoon Your

Wifi Delen Vanaf Je Telefoon Your
Wifi Delen Vanaf Je Telefoon Your

Video: Wifi Delen Vanaf Je Telefoon Your

Video: Wifi Delen Vanaf Je Telefoon Your
Video: DU- wifi delen iphone - Uw wifiwachtwoord delen vanaf uw iPhone 2024, Mei
Anonim

Een vriend of buurman komt bij je op bezoek met het verzoek om wifi te delen, omdat hij dringend online moet en het geld op is. En je hebt een bekabeld internet en geen router, maar je wilt echt iemand helpen. Hoe te zijn in zo'n situatie?

Wifi delen vanaf je telefoon your
Wifi delen vanaf je telefoon your

Geef niet op en haast je niet om een verontschuldigende toespraak voor een vriend voor te bereiden voor het onvermogen om hem te helpen, want je smartphone kan je helpen! Ja, u kunt niet alleen met een laptop "gratis" wifi verspreiden. Je telefoon kan een geweldige router zijn. Om kostbare kilobits te delen met een vriend (of buurman), moet je eerst je telefoon instellen voor deze functie.

Ga naar Instellingen". Selecteer het gedeelte "Draadloze netwerkverbindingen". Scroll naar beneden en kies Meer. Zoek naar de functie "Wi-fi-router en USB-modem" en selecteer deze (bij sommige telefoons is deze direct te vinden in het gedeelte "Draadloze netwerkverbindingen", zonder extra zoeken).

Nu moet u de parameters van de router instellen. SSID is de naam van uw Wi-Fi (routernaam), deze kan worden gespecificeerd in Engelse letters en cijfers. We komen niet aan WPA-beveiliging en laten het zoals het is. Nu stellen we een wachtwoord van acht tekens in Engelse letters en cijfers in.

Bijna klaar, het enige dat overblijft is om onze "mobiele wifi" te lanceren. Vink hiervoor het vakje aan naast "Mobiele wifi-router" of "Wi-fi-toegangspunt". U ziet verbindingstips - klik gewoon op "Ok". Er verschijnt een pictogram in de meldingen op uw telefoon om aan te geven dat de router actief is.

Je ziet hoe eenvoudig alles blijkt te zijn. Nu kunt u een wachtwoord aan uw vriend geven om verbinding te maken met uw "mobiele router". U kunt ook vanaf een laptop verbinding maken met dergelijke wifi.

Aanbevolen: