Hoe ITunes Naar IPhone Te Downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe ITunes Naar IPhone Te Downloaden
Hoe ITunes Naar IPhone Te Downloaden

Video: Hoe ITunes Naar IPhone Te Downloaden

Video: Hoe ITunes Naar IPhone Te Downloaden
Video:  ♫ ♫ How to Transfer Music From iTunes to iPhone, iPad ♫ ♫ 2021 2024, Mei
Anonim

ITunes is de belangrijkste tool voor het werken met de iPhone. Met dit programma kunt u alle benodigde inhoud naar uw mobiele apparaat overbrengen. Alle versies van de iPhone hebben iTunes voorgeïnstalleerd en vereisen geen extra configuratie, afgezien van de autorisatieprocedure.

Hoe iTunes naar iPhone te downloaden
Hoe iTunes naar iPhone te downloaden

instructies:

Stap 1

De procedure voor het overbrengen van de benodigde informatie die op een computer is opgeslagen naar een mobiel apparaat wordt synchronisatie genoemd. De iTunes-applicatie fungeert niet alleen als een multimediaprocessor, maar ook als het belangrijkste hulpmiddel voor het werken met de iPhone.

Stap 2

Sluit uw telefoon aan op uw computer met behulp van de meegeleverde USB-kabel voor de synchronisatieprocedure. Deze actie start standaard de iTunes-toepassing op uw computer. Wacht tot het programma het verbonden mobiele apparaat detecteert en specificeer het in de lijst in het linkerdeelvenster van het toepassingsvenster.

Stap 3

Bekijk alle tabbladen in het venster van het mobiele apparaat en wijzig hun instellingen naar wens. Het paneel "Informatie" is bedoeld om de synchronisatieparameters te selecteren en in dit paneel worden de basisinstellingen gemaakt.

Stap 4

In het deelvenster Contacten kunt u de adresboekgegevens van uw computer synchroniseren met uw iPhone. Merk op dat iTunes niet alleen Microsoft Entourage en Outlook 2003 en 2007 ondersteunt, maar ook Yahoo! Adresboek.

Stap 5

Synchroniseer uw agenda's in het paneel Agenda's en migreer de instellingen van uw e-mailclient naar het paneel Mailaccounts. Houd er rekening mee dat wijzigingen in de instellingen van uw telefoonaccount niet worden overgebracht naar uw computer.

Stap 6

Breng uw browserbladwijzers en favorieten over naar uw iPhone in het deelvenster Webbrowser en synchroniseer geselecteerde foto's uit uw albums met het deelvenster Foto's. Profiteer van de mogelijkheid om gesynchroniseerde films op uw mobiele apparaat te bekijken. Selecteer hiervoor de gewenste videobestanden in het deelvenster Films.

Stap 7

In het Muziekpaneel kun je ervoor kiezen om je hele computerbibliotheek of alleen geselecteerde afspeellijsten te synchroniseren. Een extra optie is de mogelijkheid om alle resterende iPhone-ruimte te vullen met audiobestanden.

Stap 8

Vergeet niet om na elke selectie in het instellingenpaneel op de knop "Toepassen" te klikken.

Aanbevolen: