Hoe De Originele Parameters Terug Te Geven

Inhoudsopgave:

Hoe De Originele Parameters Terug Te Geven
Hoe De Originele Parameters Terug Te Geven

Video: Hoe De Originele Parameters Terug Te Geven

Video: Hoe De Originele Parameters Terug Te Geven
Video: Sending Parameters with Return Values 2024, Mei
Anonim

Na een onjuiste configuratie van de bedrijfsparameters van een personal computer kunnen storingen van sommige apparaten optreden. In een dergelijke situatie is het noodzakelijk om de originele pc-instellingen terug te zetten om de geïdentificeerde problemen te verhelpen.

Hoe de originele parameters terug te geven
Hoe de originele parameters terug te geven

Noodzakelijk

  • - Kruiskopschroevendraaier;
  • - pincet.

instructies:

Stap 1

Meestal wordt het resetten van de bedrijfsparameters van een laptop en een desktopcomputer uitgevoerd via het BIOS-menu. Open het door op de Delete-toets te drukken nadat u de pc hebt aangezet. In zeldzame gevallen moet u op de F2-toets drukken. Dit wordt meestal aangegeven in het start-opstartmenu.

Stap 2

Zoek in het hoofdvenster van het BIOS naar BIOS Default of Use Default Settings. Selecteer het en druk op Enter. Nadat het waarschuwingsvenster is geopend, drukt u op Y. Selecteer nu Opslaan en afsluiten. Bevestig het opslaan van de parameters. Start je computer opnieuw op.

Stap 3

Helaas kan het instellen van enkele parameters van de werking van de centrale processor de computer volledig uitschakelen. In dit geval is het noodzakelijk om een mechanische resetmethode te gebruiken. Koppel de desktopcomputer los van de netstroom.

Stap 4

Verwijder de wand van de systeemeenheid. Verwijder de ronde batterij uit de sleuf. Gebruik een metalen voorwerp om de contacten te sluiten. Plaats de batterij terug in de sleuf en sluit de behuizing van het apparaat.

Stap 5

Bij een mobiele computer moet u eerst de batterij verwijderen. Voer deze actie uit. Zorg ervoor dat u uw laptop loskoppelt van de netstroom. Draai de schroeven los waarmee de onderkant van de behuizing vastzit.

Stap 6

Koppel de vereiste lintkabels los om toegang te krijgen tot het moederbord van de mobiele computer. Herhaal de procedure met de BIOS-batterij. Als het in de socket is gesoldeerd, zoek dan de knop Reset CMOS of CMOS Default en druk erop. Soms is het nodig om in plaats van op een knop te drukken de jumper die bepaalde pinnen verbindt, te verwijderen. Ze zijn meestal ondertekend als CMOS Reset. Sluit ze en installeer een jumper.

Stap 7

Zet je laptop in elkaar en zet hem aan. Controleer de functionaliteit van de mobiele computer.

Aanbevolen: