Hoe Het Operatorlabel Te Verwijderen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Operatorlabel Te Verwijderen?
Hoe Het Operatorlabel Te Verwijderen?

Video: Hoe Het Operatorlabel Te Verwijderen?

Video: Hoe Het Operatorlabel Te Verwijderen?
Video: Hoe zet je Automatisch verwijderen aan? - Google Helpt 2024, April
Anonim

Het opschrift met de naam van de mobiele provider die u bedient, ziet er niet altijd mooi uit op het scherm van een mobiele telefoon, terwijl het in de instellingen vaak erg moeilijk is om het item te vinden dat verantwoordelijk is voor de weergave.

Hoe het operatorlabel te verwijderen?
Hoe het operatorlabel te verwijderen?

Noodzakelijk

een programma om het uiterlijk van de telefoon aan te passen

instructies:

Stap 1

Ga naar de instellingen voor het uiterlijk van je telefoon en selecteer de sectie "Thema's". Zoek de instelling die het operatorlogo op uw scherm weergeeft en stel deze in op Uitgeschakeld. Sla uw wijzigingen op.

Stap 2

Als de inscriptie met het logo van de operator niet is verwijderd in de thema-instellingen van het mobiele apparaat, ga dan naar de weergave-instellingen (in hetzelfde menu is er meestal het item voor het kiezen van achtergrond, het instellen van de klok, enzovoort) en deactiveer de parameter verantwoordelijk voor het weergeven van het opschrift van de operator op uw scherm. Deze functie is niet voor alle telefoons beschikbaar, vooral voor gewone telefoons - Samsung en LG.

Stap 3

Installeer op uw telefoon elke applicatie die het uiterlijk van uw mobiele apparaat aanpast. Tegelijkertijd verandert de kleur van het logo in de thema-instellingen eenvoudig in transparant. Laat u bij het kiezen van een programma leiden door het ondersteunde platform, uw schermresolutie-instellingen en andere functies van de telefoon.

Stap 4

Installeer alleen die applicaties waarvoor positieve gebruikersfeedback is. Wanneer het is geïnstalleerd, mag het geen toestemming vragen om een oproep, bericht of verbinding met internet te verzenden. Het is het beste om applicaties van vertrouwde sites te downloaden en niet de eerste resultaten van een zoekmachine te gebruiken.

Stap 5

Controleer alle gedownloade bestanden op virussen, ongeacht waar je ze vandaan hebt. Om te installeren, voert u het bestand eenvoudig uit vanuit het geheugen van uw telefoon in uw browser of bestandsbeheer.

Stap 6

Als u een dergelijk programma niet via een computer kunt downloaden, download het dan vanaf uw telefoon op een website, bijvoorbeeld https://wap.ka4ka.ru/, door een verbinding te maken via de bestaande internetprotocol-instellingen, die u kunt krijgen van de exploitant.

Aanbevolen: