Hoe Imessage Te Gebruiken?

Inhoudsopgave:

Hoe Imessage Te Gebruiken?
Hoe Imessage Te Gebruiken?

Video: Hoe Imessage Te Gebruiken?

Video: Hoe Imessage Te Gebruiken?
Video: Tutorial of using iMessage for Beginners 2024, Mei
Anonim

IMessage activeert de uitgebreide modus voor het verzenden en ontvangen van sms op apparaten met het iOS-besturingssysteem. Om deze modus te activeren, moet u de juiste sectie in het apparaatinstellingenmenu gebruiken.

Hoe imessage te gebruiken?
Hoe imessage te gebruiken?

instructies:

Stap 1

Klik op de knop "Instellingen" in het hoofdmenu van uw telefoon of tablet. Selecteer "Berichten". Activeer op dit scherm het iMessage-gedeelte door de schuifregelaar naar de "Aan"-positie te verplaatsen. Als dit al is ingeschakeld, was iMessage-ondersteuning eerder geactiveerd.

Stap 2

Wacht tot het bericht "Wachten op activering" verschijnt. De telefoon zal u vervolgens vragen om uw Apple ID-accountinstellingen in te voeren als deze niet is geactiveerd in de instellingen. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord in die u in iTunes of AppStore gebruikt en klik op "Inloggen".

Stap 3

Ga akkoord met de gebruiksvoorwaarden van de service en ga akkoord met het feit dat de operator kosten in rekening kan brengen voor het gebruik van extra berichtfuncties op de telefoon. Na succesvolle activering ziet u de tekst "Berichten kunnen worden verzonden tussen iPhone, iPad en iPod."

Stap 4

Hieronder ziet u de opties voor het instellen van iMessage. Activeer het item "Rapport lezen" als u andere gebruikers een bevestiging wilt sturen dat u hun bericht hebt gelezen.

Stap 5

Schakel Verzenden als sms in om een normaal bericht te verzenden wanneer iMessage niet beschikbaar is. Dit kan te wijten zijn aan de ontoegankelijkheid van de internetverbinding, die ook wordt gebruikt bij het verzenden van iMessage. Selecteer de beschikbare keuzerondjes voor MMS-berichten als u ook MMS wilt verzenden als de dienst niet beschikbaar is.

Stap 6

De sectie "Toon onderwerp" is verantwoordelijk voor het weergeven van het onderwerp van het huidige gesprek bovenaan het scherm. Met Aantal tekens kunt u het aantal brieven weergeven dat via iMessage in een bericht is verzonden.

Stap 7

Om iMessage te verzenden, gaat u naar de Berichten-app op het startscherm van uw apparaat. Klik op de afbeelding van een pen en een stuk papier in de rechterbovenhoek van het scherm. Selecteer een ontvanger en begin met het typen van uw bericht. Optioneel kunt u ook een foto bij het bericht voegen en een foto of video bij de brief. De installatie is voltooid.

Aanbevolen: