Video's Bekijken Op Een PDA

Inhoudsopgave:

Video's Bekijken Op Een PDA
Video's Bekijken Op Een PDA

Video: Video's Bekijken Op Een PDA

Video: Video's Bekijken Op Een PDA
Video: #ТОП 5 Лучшие видео с енотами. #Енот всех достает. 2024, Mei
Anonim

Een PDA is een draagbaar apparaat dat uw desktopcomputer volledig kan vervangen, waar u ook bent. Hiermee kunt u met webpagina's en elektronische documenten werken, naar muziek luisteren en video's bekijken.

Video's bekijken op een PDA
Video's bekijken op een PDA

instructies:

Stap 1

Stel het apparaat in om comfortabel video te kunnen kijken op een PDA. Om dit te doen, moet het worden "versneld". Gebruik speciale hulpprogramma's waarmee u de frequenties van de processor en de systeembus kunt wisselen. Het wordt aanbevolen om de hoogst mogelijke frequentie in te stellen, bijvoorbeeld het overschakelen van vijftig naar honderd megahertz geeft een prestatieverbetering van 20%.

Stap 2

Converteer het videobestand naar een formaat dat geschikt is om een film op een PDA te bekijken. De standaard beeldschermresolutie van het toestel is 320 bij 240 pixels, dus je kunt er geen hoge resolutie video's op bekijken. Bereid je opnamen voor met de standaard Movie Maker-applicatie.

Stap 3

Als uw PDA op Symbian OS draait, kunt u Nokia Video Manager gebruiken. Het is ontworpen om videobestanden over te zetten tussen een PDA en een computer, met zijn hulp kunt u bestanden converteren naar een formaat dat is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten.

Stap 4

Gebruik het hulpprogramma Pocket-DVD Studio om dvd's te converteren naar formaten die geschikt zijn voor het afspelen van video op PDA. Met zijn hulp kunt u ook audiocodering, framesnelheid configureren en de maximale grootte van het resulterende videobestand instellen. Kopieer het resulterende bestand naar uw apparaat om de video op uw PDA te bekijken.

Stap 5

Begin met het bekijken van het bestand. Hiervoor kunt u Windows Media Player gebruiken, waarmee u op uw PDA naar muziek kunt luisteren en video's kunt bekijken. U kunt inhoud ook synchroniseren met een vaste pc.

Stap 6

Gebruik ook andere programma's zoals The Core Pocket Media Player of PocketMVP. De laatste applicatie heeft ondersteuning voor een groot aantal apparaten, evenals videoformaten. Daarnaast heeft het een afspeellijst-editor, skins, ingebouwde equalizer en een verscheidenheid aan afspeelmodi.

Aanbevolen: