Een Abonnee Loskoppelen Van Het Netwerk

Inhoudsopgave:

Een Abonnee Loskoppelen Van Het Netwerk
Een Abonnee Loskoppelen Van Het Netwerk

Video: Een Abonnee Loskoppelen Van Het Netwerk

Video: Een Abonnee Loskoppelen Van Het Netwerk
Video: Webinar - Uitgevers KB 2024, Mei
Anonim

Om een abonnee van het telefoonnetwerk te ontkoppelen, heeft u zijn persoonlijke verklaring nodig of het optreden van bepaalde redenen die de voortzetting van de dienstverlening onder de gesloten overeenkomst verhinderen, evenals andere omstandigheden voorzien in de regels voor het verlenen van diensten van een bepaald dienstverlenend bedrijf.

Een abonnee loskoppelen van het netwerk
Een abonnee loskoppelen van het netwerk

Noodzakelijk

  • - het paspoort;
  • - andere documenten die uw telefoonmaatschappij nodig heeft.

instructies:

Stap 1

Neem contact op met uw mobiele provider met uw paspoort of een ander identificatiedocument zoals vereist door de wetten van het land waar u woont. Vertel hem dat je wilt stoppen met het aanbieden van mobiele diensten, waarna je telefoonnummer wordt verbroken.

Stap 2

Gebruik een alternatieve manier om mobiele services uit te schakelen. Om dit te doen, gebruikt u ze gewoon niet voor een bepaalde tijd die door uw operator wordt verstrekt, waarna het nummer wordt gedeactiveerd.

Stap 3

Probeer tijdens deze periode geen uitgaande gesprekken te voeren, berichten en verzoeken te verzenden, niet online te gaan en het saldo van uw persoonlijke account niet te controleren. Voor Megafon-abonnees is deze periode 3 maanden, voor Beeline-abonnees - zes maanden. Controleer de details op de officiële website van de operator die u bedient.

Stap 4

Om de verbinding met het stadstelefoonnetwerk te verbreken, schrijft u een aanvraag naar het kantoor van het telefoonbedrijf en voegt u een lijst met vereiste documenten eraan toe. Houd er rekening mee dat het loskoppelen van een vaste telefoon alleen kan worden gedaan door de persoon op wiens naam hij staat geregistreerd, anders wordt uw aanvraag afgewezen. Het kan ook zijn dat u bonnen nodig heeft voor de betaling van diensten voor een bepaalde periode met behulp van telefoniediensten.

Stap 5

Als u wilt dat het telefoonbedrijf de mobiele of vaste telefoondiensten om welke reden dan ook stopzet, zorg er dan voor dat deze betrekking hebben op de gevallen die zijn voorzien in het ontkoppelingsbeleid van het bedrijf. Hoogstwaarschijnlijk heeft u een bevestiging nodig van uw redenen om contact op te nemen met deze kwestie. De redenen kunnen grove schendingen zijn van de regels voor het gebruik van de diensten van het bedrijf en andere gevallen die in het contract zijn voorgeschreven.

Aanbevolen: