Hoe De Communicator Te Gebruiken?

Inhoudsopgave:

Hoe De Communicator Te Gebruiken?
Hoe De Communicator Te Gebruiken?

Video: Hoe De Communicator Te Gebruiken?

Video: Hoe De Communicator Te Gebruiken?
Video: Schuberth SC1 communicatiesysteem - instructie, handleiding en installatie 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig kopen steeds meer mensen liever mobiele apparaten met functies die aanwezig zijn in personal computers. Soms hebben dergelijke apparaten functies en mogelijkheden die op sommige laptops niet eens te vinden zijn. Dit zijn bijvoorbeeld communicators (PDA's). Een PDA is een soort minicomputer. Met het besturingssysteem kunnen veel applicaties en programma's worden geïnstalleerd en gebruikt. Op de PDA kunt u Office mobile, Windows media, programma's voor het openen van bestanden in pdf, DjVu en vele andere formaten installeren, waarmee u boeken kunt lezen, een gps-navigator, enz.

Ingebouwde GPS-module - groot
Ingebouwde GPS-module - groot

instructies:

Stap 1

Office bevat programma's als World Mobile, Excel Mobile, Outlook Mobile, Power Point Mobile. Met Office-programma's kunt u uw dag plannen - Outlook Mobile. Met behulp van deze applicatie kun je op elk moment een lijst openen met dingen die je hebt gepland. U zult de verjaardagen van dierbaren en vrienden nooit vergeten. Online post ontvangen. Je kunt meerdere mailboxen instellen, zakelijk en persoonlijk, de updateperiode instellen in de instellingen, en je mail is altijd binnen handbereik. Voor mensen die op het werk altijd toegang moeten hebben tot mail, is dit erg belangrijk. Het is erg handig om met Werelddocumenten te werken, bijvoorbeeld voor scholieren en scholieren, en houdt spiekbriefjes bij. Werk bijvoorbeeld met Excel-documenten, maak een kostenoverzicht.

Stap 2

Als navigator wordt een PDA met ingebouwde gps-ontvanger gebruikt, dit bespaart op een apart apparaat. Verschillende apparaten gebruiken verschillende navigatieprogramma's. Alle programma's hebben hun voor- en nadelen, iedereen kiest direct wat het meest geschikt is voor de gebruiker.

Stap 3

De PDA heeft een volwaardige internetverbinding, wat belangrijk is in onze tijd. Bijna iedereen is geregistreerd op sociale netwerken en communiceert met familie en vrienden, wil op de hoogte blijven van belangrijke gebeurtenissen die plaatsvinden in de wereld, dus lezen ze het nieuws op de pagina's van het World Wide Web. Het grootste deel van de bevolking gebruikt de icq-toepassing, deze opent op de communicator zonder de rest van de functies te schaden, wat een groot voordeel is.

Stap 4

U kunt films op uw PDA bekijken als u het benodigde programma installeert en als u de film in het vereiste formaat vertaalt, en vooral, naar de mening van gebruikers, als het scherm dit toelaat. Op dergelijke apparaten is het ook mogelijk om veel games te installeren die niet op gewone telefoons of smartphones kunnen worden geïnstalleerd, wat ook relevant is voor onze tijd.

Stap 5

Synchronisatie met een computer. Waarom moet je überhaupt een PDA op je thuiscomputer aansluiten? Een van de antwoorden op deze vraag is dat de installatie van sommige programma's en applicaties op uw apparaat alleen mogelijk is met behulp van een computer (meestal zijn dit exe-bestanden). Het is mogelijk om een PDA met een computer te synchroniseren, niet alleen met behulp van een snoer, maar ook met behulp van Bluetooth-technologie. Voor synchronisatie moet een specifiek programma op uw computer zijn geïnstalleerd.

Stap 6

Lees boeken, gebruik mobiele Office-programma's, ga online, gebruik uw PDA als navigator, houd altijd contact, de mogelijkheid om het weer te bekijken, treinschema op elk moment. Installeer een metrokaart, waarmee u een winstgevende route kunt uitzetten, een kaart van het gebied, een voicerecorder op het juiste moment kunt gebruiken, een foto- en videocamera, enz. Dit zijn slechts enkele van de manieren waarop u een PDA. Zo'n toestel kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden, maar wie alle voordelen van een toestel met dergelijke mogelijkheden heeft uitgeprobeerd zal zeker niet akkoord gaan met een gewone telefoon.

Aanbevolen: