Hoe Verbinding Maken Met 4G

Inhoudsopgave:

Hoe Verbinding Maken Met 4G
Hoe Verbinding Maken Met 4G

Video: Hoe Verbinding Maken Met 4G

Video: Hoe Verbinding Maken Met 4G
Video: Verbinding maken met mobiel internet (Android) 2024, April
Anonim

Dankzij het 4G LTE-netwerk en roaming-free facturering heeft iedereen de mogelijkheid om constant verbonden te zijn, ook tijdens zakenreizen of reizen. Draadloos internet in de moderne wereld is een integraal onderdeel van het bedrijfsproces in veel grote bedrijven. In Rusland worden 4G-verbindingsdiensten geleverd door het Yota-internetnetwerk.

Hoe verbinding maken met 4G
Hoe verbinding maken met 4G

Noodzakelijk

  • - een computer met de Mobile Yota WiMAX-module;
  • - usb-modem of router.

instructies:

Stap 1

Koop een laptop of vaste computer met de Mobile Yota WiMAX-module om 4G-internet te gebruiken. Je hebt ook een usb-modem nodig of een set met een router en een modem tegelijk. Dit alles kan worden verkregen bij elk Yota-verkoopkantoor of via het OSCompany-bureau, dat de officiële vertegenwoordiger van het bedrijf is.

Stap 2

Ga naar de site yota.ru om een tarief en geschikte apparatuur te selecteren. Hiervoor kun je gebruik maken van een speciale online assistent. Er zijn zowel budgettoestellen om data te moduleren (waardoor ze niet minder efficiënt worden), als meer technologische en duurdere toestellen. Het 4G LTE-modem is zeer gebruiksvriendelijk: je hoeft hem alleen maar in een USB-poort te steken. Daarna start automatisch het modem setup programma. Daarna moet je een eenvoudige registratieprocedure doorlopen en heb je supersnel en volledig onbeperkt internet tot je beschikking.

Stap 3

Maak de eerste verbinding met Yota. Om dit te doen, moet u de modem in de computer plaatsen en wachten tot deze automatisch verbinding maakt met het netwerk. Vervolgens moet u de modem activeren in uw persoonlijke account op de website yota.ru.

Aanbevolen: