Hoe Maak Je Een Live Uitzending

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Live Uitzending
Hoe Maak Je Een Live Uitzending

Video: Hoe Maak Je Een Live Uitzending

Video: Hoe Maak Je Een Live Uitzending
Video: Facebook Live Streaming Tutorial | How To Set Up Livestream On Facebook | Simplilearn 2024, Mei
Anonim

Live streaming is een leuke manier om de aandacht van mensen te vestigen op een evenement of evenement. Hiermee kunt u ook live-tv maken. Dit vereist geen speciale programmeerkennis of complexe softwareconfiguratie. Er zijn sites waarmee je met een webcam en microfoon een live uitzending kunt maken.

Hoe maak je een live uitzending
Hoe maak je een live uitzending

Noodzakelijk

  • -Webcam;
  • - microfoon.

instructies:

Stap 1

Ga naar de website van de livestreamingservice en meld je aan. Er zijn verschillende van dergelijke sites op internet, bijvoorbeeld Ustream, Stickam en Livestream. Deze diensten bieden zowel gratis als betaalde diensten. Gratis services omvatten het minimum dat vereist is om uit te zenden, terwijl betaalde services geen advertenties en high-definition video-uitzendingen bevatten.

Stap 2

Sluit uw webcam aan op uw computer met een USB- of IEEE 1394-kabel.

Stap 3

Sluit de microfoon aan op de juiste connector op uw computer.

Stap 4

Pas de afbeelding aan. Open hiervoor een programma voor het besturen van een webcam of de website van een live-omroepdienst. Zorg ervoor dat de webcam in de juiste positie staat, je onderwerp volledig in beeld is en dat er voldoende verlichting is.

Stap 5

Stel je microfoon in. Controleer of de microfoon werkt, pas het volume aan. Adem niet in of schreeuw niet in de microfoon, omdat dit een vervormd geluid veroorzaakt dat moeilijk te horen is.

Stap 6

Start met livestreamen. Webcastingdiensten maken deze uitzending ongelooflijk eenvoudig. U hoeft maar op één knop te drukken met de naam Broadcast Now of Go Live. Volg de stappen om een internetuitzending te maken. Deze zijn heel eenvoudig en bevatten stappen zoals het kiezen van een titel, sectie, taal en het opgeven van de URL van de uitzending.

Stap 7

Voeg live streaming toe aan je website of blog. Door een live-uitzending aan de site toe te voegen, kunnen internetgebruikers de uitzending bekijken, zelfs als ze geen account hebben op de bovengenoemde diensten. Ga hiervoor naar de gemaakte webcast. Onder het spelervenster ziet u een code met het label embed. Markeer het, kopieer en plak het in uw website of blogpagina.

Aanbevolen: