De Sofa TV Uitschakelen

Inhoudsopgave:

De Sofa TV Uitschakelen
De Sofa TV Uitschakelen

Video: De Sofa TV Uitschakelen

Video: De Sofa TV Uitschakelen
Video: Farm stir: Truck turned into makeshift home with sofa, TV and a toilet too! 2024, Mei
Anonim

Het bedrijf Er-Telecom omvat de volgende soorten diensten: internet "Dom.ru", kabel-tv "Divan-TV" en vaste telefonie "GorSvyaz". De afgelopen maanden biedt het bedrijf een nieuwe dienst aan: digitale tv-aansluiting. Als u besluit Divan-TV uit te schakelen, kunt u dit op verschillende manieren doen.

De Sofa TV uitschakelen
De Sofa TV uitschakelen

Noodzakelijk

  • - telefoon;
  • - het internet;
  • - contract voor het gebruik van diensten;
  • - identiteitsbewijs;
  • - de envelop.

instructies:

Stap 1

Als u om wat voor reden dan ook besluit om het volledige dienstenpakket of specifiek van de kabeltelevisie "Divan-TV" te weigeren, moet u het contract met het bedrijf "ER-Telecom" beëindigen.

Stap 2

Lees deze aandachtig door voordat u een contract opzegt. U dient deze te hebben ontvangen bij het sluiten van een overeenkomst voor het gebruik van diensten.

Stap 3

Bel het hoofdkantoor van ER-Telecom in uw stad. Als u het nummer niet weet, bel dan 8-800-333-7000, waar de specialist van de klantenservice u zal vertellen in welke regio u zich bevindt en dat u het telefoonnummer van het bedrijf in uw stad wilt weten.

Stap 4

Daarna zal de specialist u ofwel doorverbinden met het kantoor dat u nodig heeft, ofwel een nummer dicteren waarmee u contact kunt opnemen met het contactcenter in uw regio en u kunt informeren over uw voornemen om het contract te beëindigen.

Stap 5

Vraag bij de adviseur de vorm van beëindiging van het contract op, vul het in en stuur het per aangetekende post met kennisgeving en een beschrijving van de bijlage naar het wettelijke adres van het bedrijf in uw stad.

Stap 6

U kunt ook persoonlijk contact opnemen met het contactcenter om het contract te beëindigen. U moet een identiteitsbewijs en een serviceovereenkomst met u hebben.

Stap 7

Schrijf op kantoor een verklaring van beëindiging van het contract. Onthoud dat volgens de voorwaarden van Er-Telecom het contract voor 1 jaar is. Als u besluit om het binnen het eerste jaar van gebruik op te zeggen, wordt u een boete in rekening gebracht voor de resterende maanden, of u kunt worden gevraagd om kabel-tv enkele maanden op te schorten. In dit geval betaalt u de verbeurdverklaring en de maandelijkse vergoeding voor het gebruik van Divan-TV niet.

Stap 8

Of u kunt naar de website van het bedrijf gaan www.domru.ru en contact opnemen met een online consultant. Vertel hem over uw besluit om het contract te beëindigen en volg de instructies van de specialist op.

Stap 9

Controleer na beëindiging van het contract, na 3 werkdagen, of de uitzendingen van Divan-TV echt zijn opgeschort. Dit is nodig om te voorkomen dat er boetes worden opgelegd voor het niet betalen van kabeltelevisie.

Aanbevolen: