Hoe Video Naar Mp3-speler Te Downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe Video Naar Mp3-speler Te Downloaden
Hoe Video Naar Mp3-speler Te Downloaden

Video: Hoe Video Naar Mp3-speler Te Downloaden

Video: Hoe Video Naar Mp3-speler Te Downloaden
Video: How to convert Video to MP3 2024, Mei
Anonim

MP3-spelers ondersteunen de functie van het downloaden en afspelen van videobestanden. Om ze te kopiëren, hebben de ontwikkelaars speciale programma's geleverd die records in het gewenste formaat coderen.

Hoe video naar mp3-speler te downloaden
Hoe video naar mp3-speler te downloaden

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - software voor de speler;
  • - kabel om het apparaat op een computer aan te sluiten.

instructies:

Stap 1

Lees de instructies voor uw mp3-speler en zorg ervoor dat videoweergave beschikbaar is voor dit model. Bekijk de lijst met ondersteunde bestandsindelingen. Als je om wat voor reden dan ook geen gebruikershandleiding hebt, kun je de specificatie van het apparaat lezen op de officiële website van de fabrikant in de modelbeoordeling.

Stap 2

Plaats de softwareschijf voor uw draagbare speler in het station en volg de instructies in de menu-items om te installeren. Start het geïnstalleerde programma op uw computer, sluit de speler aan met een USB-kabel en ga naar het gedeelte "Video". Voeg de video's die u wilt downloaden toe aan uw apparaat.

Stap 3

Controleer de videobestanden in de programmalijst en converteer ze naar het formaat dat door de speler wordt ondersteund. Nadat de conversie is voltooid, kopieert u de uiteindelijke videobestanden naar het geheugen van de speler. Afhankelijk van het model van het apparaat kunt u bij het coderen van de opnamen de opnames direct naar het geheugen van de mp3-speler kopiëren.

Stap 4

Als u geen software voor uw draagbare mp3-speler hebt, download deze dan van de officiële website van de ontwikkelaar in overeenstemming met uw apparaatmodel. Houd er rekening mee dat sommige fabrikanten dezelfde software kunnen gebruiken.

Stap 5

Gebruik een alternatieve methode om video's naar uw draagbare mp3-speler te downloaden. Sluit het op uw computer aan als een verwijderbaar opslagapparaat en kopieer een video van een ondersteund formaat naar het geheugen.

Stap 6

Houd er rekening mee dat dit niet voor elk spelermodel beschikbaar is. Het is ook belangrijk om hier rekening te houden met de grootte van het videobestand en de beeldverhouding. Ook kunnen veel bestanden van de ondersteunde extensie niet worden afgespeeld zonder verwerking door de programma's van de fabrikant van de speler.

Aanbevolen: