Een Videobestand Spiegelen

Inhoudsopgave:

Een Videobestand Spiegelen
Een Videobestand Spiegelen

Video: Een Videobestand Spiegelen

Video: Een Videobestand Spiegelen
Video: Symmetrie - spiegelen over een lijn (stappenplan) - WiskundeAcademie 2024, Mei
Anonim

Er zijn veel manieren om de richting van een video te veranderen, het hangt er vooral van af of je het alleen wilt spiegelen wanneer je het bekijkt, of dat je de parameters ervan wilt veranderen. In het tweede geval heeft u mogelijk speciale software nodig.

Een videobestand spiegelen
Een videobestand spiegelen

Noodzakelijk

Videobewerkingssoftware

instructies:

Stap 1

Als u een videobestand wilt spiegelen wanneer u online kijkt, beweegt u uw muis over de menubalk, die zich meestal helemaal in de benedenhoek van het venster bevindt, en zoekt u naar een knop met een pijl die met de klok mee en tegen de klok in wijst.

Stap 2

Houd er rekening mee dat de computer korte tijd kan vastlopen als u een video in high definition bekijkt. Dit kan zijn omdat de parameters van uw videokaart niet voldoende zijn om deze actie snel uit te voeren. In dit geval hangt de mogelijkheid om een omgekeerde video te bekijken af van de bron en de beschikbaarheid van een dergelijke mogelijkheid erop. Dit is het geval voor de meeste sites die vaak video's hosten, en velen van hen gebruiken YouTube-video-insluiting.

Stap 3

Om de video om te draaien wanneer u deze op uw computer bekijkt met speciale spelers, gaat u naar het bewerkingsmenu. Het wordt meestal "Bekijken" of "Afspelen" genoemd, afhankelijk van de softwarefabrikant.

Stap 4

Geef de richting op volgens welke richting u de video wilt draaien. De beschikbaarheid van deze functie hangt ook volledig af van de interface van het programma dat u gebruikt. Het wordt meestal geleverd in de Media Player Classic, die afzonderlijk of met een set codecs K-lite Codec Pack wordt geïnstalleerd.

Stap 5

Gebruik speciale videobewerkingssoftware zoals Windows Movie Maker, Samsung PC Studio, enzovoort om een videobestand op uw computer om te draaien telkens wanneer u het opent. Open het programmamenu en sleep het gewenste bestand naar de video-opnamesectie en verander de richting naar eigen inzicht. Sla het bestand op en sluit vervolgens de editor.

Aanbevolen: