Games Overzetten Naar PSP

Inhoudsopgave:

Games Overzetten Naar PSP
Games Overzetten Naar PSP

Video: Games Overzetten Naar PSP

Video: Games Overzetten Naar PSP
Video: How to transfer psp games from pc to psp. 2024, April
Anonim

De PSP is een geweldige tijd dodende machine. Het is handig, leuk en erg verslavend. Min één - het is duur. Daarom zijn inventieve mensen al lang begonnen met het downloaden van verschillende spellen van internet. Het kost tijd, maar bespaart je veel geld.

Games overzetten naar PSP
Games overzetten naar PSP

Noodzakelijk

  • - USB-kabel;
  • - een computer die is aangesloten op internet.

instructies:

Stap 1

Zoek het gewenste spel op internet. Om dit te doen, typt u eenvoudig de naam van het spel dat u nodig hebt in de regel van een zoekmachine. Download het archief met het spel en pak het uit.

Stap 2

Sluit uw settopbox met een USB-kabel aan op een pc en zorg ervoor dat de verbinding niet wordt onderbroken. Open de map van de geheugenkaart van je settopbox via de verkenner. Zoek een map met de naam ISO. Breng uw afbeeldingen van games die van internet zijn gedownload, er naar over of kopieer ze. Als de ISO-map niet op de geheugenkaart van de STB staat, maak deze dan handmatig aan volgens de gebruikelijke regels voor het maken van mappen.

Stap 3

Koppel de PSP los van de computer en start de console opnieuw op - anders kan het menu enigszins "verzakken" en de lijst met games onjuist weergeven. Vervolgens kun je de gedownloade games starten met de PSP: ze worden weergegeven in het menu van de console zelf onder de namen die je ze hebt gegeven bij het downloaden van het netwerk.

Stap 4

Installeer games opnieuw op de console als ze niet correct werken. Als de game op een of andere manier blijft "gissen", download dan de afbeelding van de game van een andere bron: vaak worden "gepirateerde" versies van games beschadigd bij het uploaden of downloaden van hun afbeeldingen naar het netwerk.

Aanbevolen: