Muziek Toevoegen Aan Foto's

Inhoudsopgave:

Muziek Toevoegen Aan Foto's
Muziek Toevoegen Aan Foto's

Video: Muziek Toevoegen Aan Foto's

Video: Muziek Toevoegen Aan Foto's
Video: Hoe zet je muziek bij je video met je smartphone met Cute Cut en iMovie 2024, Mei
Anonim

In blogs en op persoonlijke pagina's op sociale netwerken vind je origineel ontworpen slideshows waarin foto's veranderen in muziek. Er zijn veel speciale programma's beschikbaar om deze diavoorstellingen te maken, maar de meeste kosten geld. Ondertussen is er ook een gratis manier om een diavoorstelling met muziek te maken.

Muziek toevoegen aan foto's
Muziek toevoegen aan foto's

instructies:

Stap 1

Kies uit uw fotocollectie meerdere foto's waarvan u een diavoorstelling wilt maken en plaats deze in een aparte map. Het is wenselijk dat alle foto's van goede kwaliteit zijn, omdat de voltooide diavoorstelling in hoge resolutie naar uw computer kan worden gedownload en vervolgens op het grote scherm kan worden bekeken.

Stap 2

Ga naar de site www.fotofilmi.ru en registreer. Om u te registreren, moet u een gebruikersnaam en wachtwoord selecteren en een e-mailadres opgeven. Hij ontvangt een brief met een link om uw account te activeren, waarna u wordt geregistreerd. Daarna kunt u de site betreden

Stap 3

Nadat u bent ingelogd, bevindt u zich op de hoofdpagina, waar u voorbeelden van kant-en-klare diavoorstellingen kunt zien, evenals de nieuwste werken van gebruikers die toegang hebben gekregen tot hun "fotofilms" - zo wordt deze bron genoemd wat je gaat creëren.

Stap 4

Nadat u de voorbeelden heeft bekeken, klikt u op de knop "Maken" op de hoofdpagina van de site, waarna u wordt gevraagd een naam voor de fotofilm te kiezen en de toegang ertoe voor andere gebruikers te configureren. Als je de fotofilm niet publiekelijk beschikbaar wilt maken, geef dit dan in dit stadium op in de instellingen.

Stap 5

Vervolgens moet je de voorbereide foto's zelf uploaden. De systeeminterface is uiterst eenvoudig en zal zelfs voor beginnende gebruikers geen problemen opleveren.

Stap 6

Nadat u alle benodigde instellingen heeft gemaakt, klikt u op de knop "Film genereren". Er wordt een fotofilm gemaakt en nadat het proces is voltooid, kunt u het resultaat bekijken, downloaden naar uw computer, een code krijgen om op een blog te plaatsen en de fotofilm naar uw VKontakte-pagina, Facebook, My World en andere sociale netwerken.

Aanbevolen: